Muško-ženska tema

1. Ese vatate sa kolegama?
    U mene djevojka radi u sudu, šou prave dole

2. Ja sve zaposlene(zenskog pola) u firmi lupkam po dupetu u prolazu

3. O dvosmislenim forama sa seksualnom konotacijom da i ne pricam

4. To jebe. Flert ol dej ol najt

5. Nema kolega. Tj. Ima kolega al nema muskih kolega. Ako me razumes.
    Jbs musko koje zna da nabroji sve vrste uložaka koji se mogu naci na tržištu... mjah..

6. po meni nema nista vise sexy od mocne zene

7. Ja sve zaposlene(zenskog pola) u firmi lupkam po dupetu u prolazu

ne mogu da provalim jel trol ili najbaronskija priča ikad

8. U mojoj firmi žene slažu daske, pa je to jako ko crna zemlja, a i nivo testosterona im je uvećan do te mjere da su im se brkovi zaotavili, tako da one mene vataju za dupe. Đe god uvate modro ostane.

9. Ако ниси ожењен, добро је, јер како би својој жени објаснио модрице по дупету које није она направила.

10. Srećom nisam, ali prva preokupacija mi je kako ih prijaviti za seksualno uznemiravanje, a ne ispasti sisa.

11. Manji ti je problem da ispadneš sisa od toga da ti otkinu sisu kad čuju da si ih prijavio.

12. Mortriša, au, zar je tako ozbiljno? Ja mislio ti radiš u nekoj ozbiljnoj firmi gde je to zabranjeno :) Doduše, šta je sve zabranjeno...

13. I kurve me jure, svaka mi se nada meni ne trebaju takve, gde ste bile do sada?
    Ne verujem nikom, naucio sam tako i na ovome putu, meni nije bilo lako
    Svako nesto hoce, nemam prijatelje prave ali valjda tako mora, valjda to je cena slave
    Ali to nista ne menja, jer ne mislim na njih, zato sto znam da ja sam sam protiv svih

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.