Neko to kaze iz krajnosti u krajnost ja kazem: kad je neko dobar meni ja cu njemu jos 100 puta bolji, kad je neko los jebacu mu fameliju sto kazu ovi iz Bijeljine.
Lutj, evo ti primera, moja sestra je imala djecka, bio ko ovaj Prof, ostavila ga posle godinu i po. Kaze mlakonja, mekan, nema svoje ja, sve radi da meni bude lepo.
Zeni treba muskarac, da je vodi kroz zivot, ne da ide njoj uz nogavicu
Pa da ali meni se ne svidja to ko je dobar i ja cu biti dobar ko je los prema meni ja sam gori. Jer onda ispada da ne radis nista zbog sebe negi zbog drugih.
Dobro to za sestru al ipak ima djevojaka koje zele mlakonju, nije svako isti.
Teo ja da joj kupim kuvar dzejmija olivera, kad sam video kakva su mu jela...
Em mi to nemamo, te sastojke, em su pederska i bez realne hranjive vrednosti
Ma zena kad zatrudni sve se promeni. Neki instinkt te tera da je volis vise da joj ugadjas da je pazis. Ma divota jedna. Ja sam pet puta plakao od srece u toku trudnoce, a kad se porodila.... nisam mogao da dodjem sebi. Posle dva meseca vidim da mali liči na njenog brata lelemuda. Od tad je tučem ko kobilu za svaku sitnicu
Ja nikad ne bih udario ženu, to je tako šmokljanski. Isto tako nikad ne bih ni klinca udario. Ako si dovoljno pametan možeš ih kontrolisati i bez nasilja.
Čule, imaš osobe koje vole da budu udarane. Nasilje koje primeniš, u kontrolisanim i regulisanim uslovima, može da bude ono što će u vezi držati čaroliju i leptiriće, kao prvog dana kad ste se upoznali. Iskreno, ja kad sam udarao, morao sam da se suzdržavam, valjda zver čuči u svakom čoveku, jbg. A kad sam primao, samo sam stezao zube i skoro nikad nisam koristio sejfvord.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
dal ste vi zene svesne kolko vise varate nego muskarci i kolko podmuklije to radite?
Zašto se ovde divani o pranju nogu , verbalnom i fizičkom zlostavljanju, kad je nedojebanost najveći problem današnjih žena?
Petre, ja nisam svjesna al moguce je, ne znam.
Neko to kaze iz krajnosti u krajnost ja kazem: kad je neko dobar meni ja cu njemu jos 100 puta bolji, kad je neko los jebacu mu fameliju sto kazu ovi iz Bijeljine.
Lutj, evo ti primera, moja sestra je imala djecka, bio ko ovaj Prof, ostavila ga posle godinu i po. Kaze mlakonja, mekan, nema svoje ja, sve radi da meni bude lepo.
Zeni treba muskarac, da je vodi kroz zivot, ne da ide njoj uz nogavicu
Teo sam nesto da napisem, ali bolje da se drzim emigranata
Mi nemamo tih problema, ja se na moju penjem bar 3 puta dnevno, vise se oko kuvanja sporimo
Pa da ali meni se ne svidja to ko je dobar i ja cu biti dobar ko je los prema meni ja sam gori. Jer onda ispada da ne radis nista zbog sebe negi zbog drugih.
Dobro to za sestru al ipak ima djevojaka koje zele mlakonju, nije svako isti.
Teo ja da joj kupim kuvar dzejmija olivera, kad sam video kakva su mu jela...
Em mi to nemamo, te sastojke, em su pederska i bez realne hranjive vrednosti
3 puta dnevno nedojebana??
nije ni čudo što se svađate oko sitnica.
Meni je glavni hit na ovih 11 strana teme što je Maestro sam za sebe napisao da je sirovina. E to se zove samospoznaja.
Ma zena kad zatrudni sve se promeni. Neki instinkt te tera da je volis vise da joj ugadjas da je pazis. Ma divota jedna. Ja sam pet puta plakao od srece u toku trudnoce, a kad se porodila.... nisam mogao da dodjem sebi. Posle dva meseca vidim da mali liči na njenog brata lelemuda. Od tad je tučem ko kobilu za svaku sitnicu
Hahahaha
hahahaha, ti mu onda dođeš....teča?
Ako je ona slepa, i ako je on pas vodič.
Ja nikad ne bih udario ženu, to je tako šmokljanski. Isto tako nikad ne bih ni klinca udario. Ako si dovoljno pametan možeš ih kontrolisati i bez nasilja.
Čule, imaš osobe koje vole da budu udarane. Nasilje koje primeniš, u kontrolisanim i regulisanim uslovima, može da bude ono što će u vezi držati čaroliju i leptiriće, kao prvog dana kad ste se upoznali. Iskreno, ja kad sam udarao, morao sam da se suzdržavam, valjda zver čuči u svakom čoveku, jbg. A kad sam primao, samo sam stezao zube i skoro nikad nisam koristio sejfvord.
Pa ne znam, nije mi strasno udariti dijete.
Iz Valdemara je progovorila ljubav prema S/M zezalicama.
obožavam kad valde objašnjava
тема изува, фали још мало патишпања