Ali, dobro, Bohore, ja sam mator, pa sam odmah iza tebe, to znači da ne može vreme baš toliko da pregazi čoveka da bude neinteresantan. Nego, razumem zašto je Kosmo sebe isključila iz glasanja, pošto je prikupljala glasove, ali zašto je Partizanka isključena? Za Čegija i Truća baš me briga, nisam glasao za mušku listu.
Da Ag, prisustvovao je kad Mešalinu šarmirao sam :-D
Valde ne možemo mi da se poredimo, ti si pametan i obrazovan a ja sam prostačina koja ima neke druge kvalitete :-D
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Eee, šta ti je stara garda, pa mislim pazi Kurd i iz oflajna obara snogu, brt.
boh, pazi kad si od svake dobio glas...
agilni, ako hoćeš uvid u glasanje, kopiraću ti u pvt
Ag nisam. Kad namestam nikad nije u moju korist. Boh - Gospodin je.
Ali, dobro, Bohore, ja sam mator, pa sam odmah iza tebe, to znači da ne može vreme baš toliko da pregazi čoveka da bude neinteresantan. Nego, razumem zašto je Kosmo sebe isključila iz glasanja, pošto je prikupljala glasove, ali zašto je Partizanka isključena? Za Čegija i Truća baš me briga, nisam glasao za mušku listu.
Ma sprdam se, nije iznenađenje meni ovo, Bohor zna sa ženama, videh par puta :)
Nemoj mi kopirati, ne bi bilo u redu.
moralo je, valde, objasniću ti.
a sad možeš da promeniš nik u ' i dalje me žele '
ok, agilni.
Uuuu, znaš šta imam od toga, ništa...
Da Ag, prisustvovao je kad Mešalinu šarmirao sam :-D
Valde ne možemo mi da se poredimo, ti si pametan i obrazovan a ja sam prostačina koja ima neke druge kvalitete :-D
vec sam poceo da radim na sebi
virtuelni ego? ništa?
Napiši Valde. Meni ego para nebo sada ozb
Kosmo, jesi barem ti glasala za mene? :anđeo smajli:
kad su pa zene znale sta valja
Saste jebale jeza... Lobokv se nije vidio na spisku te ubica u njemu ce da proradi!
prov, pa zar sumnjaš? :-*
Pajo Dačak, gresis.zenama necu nista.vise mi smeta konkurencija!
Pa da, ali sam nešto melanholičan, mislim, čemu sve to, zašto gajiti sujetu u sebi kad je ona zmija u nedrima... Eh, živote...
Očigledno se nije gledala ljepota čim imam i ja lololo
Čestitke Bohu i Komadu, a bohoru pitanje da li može neki privatan čas iz Šmekerstva&Alfa-mužjaštva preko skajpa?;)