Valdemare, previše čitaš knjige. Da sam ja negde na listi, stavio bih nick
JAJEMEN ili tako nešto i otvorio viski što čuvam kad mise bude sin ženijo, a ti kao "pa čemu to", pa život je vrtlog patnje, pa Niče nešto, eh
Čestitke Bohu i Komadu, a bohoru pitanje da li može neki privatan čas iz Šmekerstva&Alfa-mužjaštva preko skajpa?;)
EDIT: I hvala svim ženskim članicama na PVT-ovima u kojima mi objašnjavaju zašto su USTVARI glasale za Boha. Drži se, druže, uskoro će prestati sav bol!
Rezultati ne iznenađuju. Nije slučajno to što je Boh zemljak Bate Životinje. Samo da Komad ne prođe kao Štefica Cvek.
Edit: Bohore, Mladenovac je ponosan na tebe. Čestitam.
I ovo što Advokado kaže, ipak on merači s Batom. Elem, Bohor ima finu reputaciju jer je najnesujetnija lobanja na sajtu, verovatno. Na prste sakate šake možeš nabrojati slične njemu i to poštujem!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Valdemare, previše čitaš knjige. Da sam ja negde na listi, stavio bih nick
JAJEMEN ili tako nešto i otvorio viski što čuvam kad mise bude sin ženijo, a ti kao "pa čemu to", pa život je vrtlog patnje, pa Niče nešto, eh
Čestitke pobednicima!
Da ne ostane na prethodnoj
EDIT: I hvala svim ženskim članicama na PVT-ovima u kojima mi objašnjavaju zašto su USTVARI glasale za Boha. Drži se, druže, uskoro će prestati sav bol!
E pa zato oni i jesu na vrhu liste jer ne bi to uradili.
Profe nemere se to naučiti. Rodiš se sa tim brt XD
Rezultati ne iznenađuju. Nije slučajno to što je Boh zemljak Bate Životinje. Samo da Komad ne prođe kao Štefica Cvek.
Edit: Bohore, Mladenovac je ponosan na tebe. Čestitam.
A neće jebemu, stalno se buni kako sam mlađi :-(
I ovo što Advokado kaže, ipak on merači s Batom. Elem, Bohor ima finu reputaciju jer je najnesujetnija lobanja na sajtu, verovatno. Na prste sakate šake možeš nabrojati slične njemu i to poštujem!
Očigledno se nije gledala ljepota čim imam i ja lololo
pre 11 minuta
ni ovo da ne ostane na prošloj strani ahahahahaha
Pa i dalje tugujem pizda vam materina
JERI ZBOG BMW-A A? RECITE?? PU SPONZORUSE
vojvoda88, samo pricaj sebi-ja sam najlepsi, najpametniji i najbolji
Coa ti si moj brat ovo je i tvoja pobeda!
Prove ja lepši kompliment nisam dobio godinama. Hvala ti brate.
nije pravo ovim starim vukovima vukajlije sto je bohor pobedio..najgore im je palo sto su ove zene " njihove generacije" glasale za njega
flips čita ljude ko knjigu
stariji muskarci jure mlade zene ali nemaju toliko uspeha kao starije zene sa mladjim muskarcima
pa pazi, to je sad moderno.
a boh mlad, a opet tako zreo.
ja uopšte nisam iznenađena njegovim prvim mestom.
http://s22.postimg.org/y7ug7teip/1_width_1200_height_1200_appearance_Id_1_version.jpg
pa pazi, to je sad moderno.
a boh mlad, a opet tako zreo.
ja uopšte nisam iznenađena njegovim prvim mestom.
pa dobro
Boh, čestitke na tituli, i ne otkrivaj BOHORmulu uspjeha, zloupotrijebiće kojekake barabe, ni fala ti neće reći.