Finalni spisak najzanimljivijih vukajlijaša

1. Valdemare, previše čitaš knjige. Da sam ja negde na listi, stavio bih nick
    JAJEMEN ili tako nešto i otvorio viski što čuvam kad mise bude sin ženijo, a ti kao "pa čemu to", pa život je vrtlog patnje, pa Niče nešto, eh

2. Čestitke pobednicima!

3. Da ne ostane na prethodnoj

Čestitke Bohu i Komadu, a bohoru pitanje da li može neki privatan čas iz Šmekerstva&Alfa-mužjaštva preko skajpa?;)

EDIT: I hvala svim ženskim članicama na PVT-ovima u kojima mi objašnjavaju zašto su USTVARI glasale za Boha. Drži se, druže, uskoro će prestati sav bol!

4. E pa zato oni i jesu na vrhu liste jer ne bi to uradili.

5. Profe nemere se to naučiti. Rodiš se sa tim brt XD

6. Rezultati ne iznenađuju. Nije slučajno to što je Boh zemljak Bate Životinje. Samo da Komad ne prođe kao Štefica Cvek.
    Edit: Bohore, Mladenovac je ponosan na tebe. Čestitam.

7. A neće jebemu, stalno se buni kako sam mlađi :-(

8. I ovo što Advokado kaže, ipak on merači s Batom. Elem, Bohor ima finu reputaciju jer je najnesujetnija lobanja na sajtu, verovatno. Na prste sakate šake možeš nabrojati slične njemu i to poštujem!

9. Glavni
    Očigledno se nije gledala ljepota čim imam i ja lololo

pre 11 minuta

ni ovo da ne ostane na prošloj strani ahahahahaha

10. Pa i dalje tugujem pizda vam materina

11. JERI ZBOG BMW-A A? RECITE?? PU SPONZORUSE

12. vojvoda88, samo pricaj sebi-ja sam najlepsi, najpametniji i najbolji

13. Coa ti si moj brat ovo je i tvoja pobeda!
    Prove ja lepši kompliment nisam dobio godinama. Hvala ti brate.

14. nije pravo ovim starim vukovima vukajlije sto je bohor pobedio..najgore im je palo sto su ove zene " njihove generacije" glasale za njega

15. flips čita ljude ko knjigu

16. nije pravo ovim starim vukovima vukajlije sto je bohor pobedio..najgore im je palo sto su ove zene iz njihove generacije glasale za njega

stariji muskarci jure mlade zene ali nemaju toliko uspeha kao starije zene sa mladjim muskarcima

17. pa pazi, to je sad moderno.
    a boh mlad, a opet tako zreo.
    ja uopšte nisam iznenađena njegovim prvim mestom.

18. kosmopolita
    pa pazi, to je sad moderno.
    a boh mlad, a opet tako zreo.
    ja uopšte nisam iznenađena njegovim prvim mestom.

pa dobro

19. Boh, čestitke na tituli, i ne otkrivaj BOHORmulu uspjeha, zloupotrijebiće kojekake barabe, ni fala ti neće reći.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.