Finalni spisak najzanimljivijih vukajlijaša

1. najzanimljiviji vujaklijasi hahahahahahah jeste smesno majku mu jebem.a vole ljudi ta takmicenja

2. лабокв не могу те схватити озбиљно без Џонија на аватару

3. http://s13.postimg.org/4a9qlnp93/images.jpg
    postavi ovu sliku iznad spiska kosmo
    Црвени барон, moram da uvedem neke promene, nisam uopste bio na spisku.ocigledno da onako ne ide

4. eh, zakasnila sam :(

5. čestitam mortriša, odlična pozicija

6. nisam glasala, jbg kad ne radim domaći redovno

7. glasovi nisu bili toliko različiti da bi tvoji uneli neku razliku, ako ti je za utehu. bohor je prvi skoro jednoglasno

8. bohor je prvi skoro jednoglasno

e rekla si to 300 puta do sad

9. Ljubomoru osećam li ovde XD

10. Bohor zasluženo prvi.

Mislim da je on jedini imao mogućnost da polno opšti sa poznatom osobom od svih Vukajlijaša. Nek bude misterija ko je ona i da li je pristao, na njeno zadovoljstvo, a na njegov dosadni utorak.

Valdemar je osvojio glasove u zadnjem trenutku sa pričama o sado-mazo avanturama. Šalim se, stari je to lisac.

11. Nisam, nemoj da lažeš, šta, kao žene se pale na sado-mazo? Slabo... Samo nekih pet do deset posto. Možda malo više. I to su uglavnom u mazo fazonu. Fakat.

12. Ne znam stvarno, s' obzirom na uspeh filma 50 nijansi sive, rekao bih da je procenat dosta veći.

13. brt sta god da mnogo reklamiraju imace veliki uspeh

14. Valdemar je osvojio glasove u zadnjem trenutku sa pričama o sado-mazo avanturama. Šalim se, stari je to lisac.

Увек су људима били занимљиви они који петљају са печуркама и чудним травкама. Лолололо

15. Ja sam mnogo reklamirao Vukajliju, pa nema ogroman uspeh.

16. ih ti reklamirao, ne radi se to tako.to mora da rade strucnjaci

17. A dobro u pravu si, ni keva ni ćale nisu hteli da se registruju, odma sam shvatio da moj marketingški pristup ne štima.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.