Ja sam slutio da će Bohor da bude tu negde prvi, ali me je odsustvo nekih ljudi iznenadilo. Žene, žene, kako ste nepredvidljive...
Mene vise iznenadilo prisustvo nekih nego odsustvo nekih...
Pajo dačak je mogao biti gif takmičenja sa laptopom u krilu kod matere u sobi XD
nema matere, nije tu :( ali laptop grije mudo!!!
Fali maika
Mene je iznenadio Rasni. Em banovan, em žena, ne kapiram...
au brate
hahahahahahahahahahah idukurac kad se udavi cackalicom stoe drzim ustima
Fali maika da greje mudo. Samo budala ne bi skontala
Meni maika grije srce, a sad mi se samo grije mudo od laptop, to sam htio reci ( smajli )
Hahaha u umjerenim količinama umirem od smijeha
ej, smanjila sam rasnom ban opet na 14 dana. pričao sa mnom u trenutku dok je neko pravio još onih duplih, ipak nije on. ostaje 14 dana jer jeste on vređao bohora. to je priznao.
Još gore zvuči kad počneš da objašnjavaš
OPet ta ženska solidarnost.
Istina majku mu... vracam se na originalno nema matere, nije tu :( ali laptop grije mudo!!! pa perverzan um more tu perverzno nesto viditi :P
Grofe, neka objasni, možda bude materijala za novu temu :-)
advokado vidiš da nas je malo, banovati ženu je luksuz sad
POBEDIO http://i.imgur.com/eJ4bDuK.png OPET SAM SAM
Ne budi tužan, Boh, i najveće istorijske ličnosti su bile same; neki ponekad, a neki uvijek ;-)
Ne mogu da verujem da niko nije isprozivao sve ovo... Baš ozbiljna jadnost od teme i događaja, podsećate me na South park i epizodu The list...
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Ja sam slutio da će Bohor da bude tu negde prvi, ali me je odsustvo nekih ljudi iznenadilo. Žene, žene, kako ste nepredvidljive...
Mene vise iznenadilo prisustvo nekih nego odsustvo nekih...
Pajo dačak je mogao biti gif takmičenja sa laptopom u krilu kod matere u sobi XD
Fali maika
Mene je iznenadio Rasni. Em banovan, em žena, ne kapiram...
au brate
hahahahahahahahahahah idukurac kad se udavi cackalicom stoe drzim ustima
Fali maika da greje mudo. Samo budala ne bi skontala
Meni maika grije srce, a sad mi se samo grije mudo od laptop, to sam htio reci ( smajli )
Hahaha u umjerenim količinama umirem od smijeha
ej, smanjila sam rasnom ban opet na 14 dana. pričao sa mnom u trenutku dok je neko pravio još onih duplih, ipak nije on.
ostaje 14 dana jer jeste on vređao bohora. to je priznao.
Još gore zvuči kad počneš da objašnjavaš
OPet ta ženska solidarnost.
Istina majku mu... vracam se na originalno
pa perverzan um more tu perverzno nesto viditi :P
Grofe, neka objasni, možda bude materijala za novu temu :-)
advokado vidiš da nas je malo, banovati ženu je luksuz sad
POBEDIO http://i.imgur.com/eJ4bDuK.png
OPET SAM SAM
Ne budi tužan, Boh, i najveće istorijske ličnosti su bile same; neki ponekad, a neki uvijek ;-)
Ne mogu da verujem da niko nije isprozivao sve ovo... Baš ozbiljna jadnost od teme i događaja, podsećate me na South park i epizodu The list...