Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Salim se lipi moj startuj slobodno boli te picka bas
Inace najbolji savet koji se moze dati u vezi riba je: samo ne radi ono sto ona zeli i izvedi je iz okruzenja u kom se oseca prirodno. Bambi na ledu najlaksi je za pojebati(stilska figura ne jebu se bambiji)
Ako ima lošiju bulju od tebe uleti sa pričom da ćeš je naučiti kako da ima dobro dupe
Ako je komplexasica nadrkaće se al takva ti i ne treba
ako može ovo da se ubaci u prvi post na svakoj strani pls
ovo je sve što treba da se zna u 90% slučajeva
Mickey Savage imam i ja te sportske helanke, kad bi imao jace nogde naravno da bi ih nosio, uvek bi bio utegnut maksimalno.slobodno se utegni i stavi ona zelena sociva da ti budu zelene oci ako vec nisu.picke vole zelene oci.jbg sami smo krivi sto su one navikle da se trudimo oko njih i da izgledamo savrseno.sad i onaj ko nece mora da robuje tome da bi jebo..strasna vremena
ja imam sive oči jel vole pičke sive oči labo?
zavisi onda je bitno kakvog su oblika jel su zmijske, macije ili nesto trece.ako su telece onda ti nema spasa
hahahhaah
https://www.youtube.com/watch?v=1ZDK0BzsHLw
OVAKVE
http://i.imgur.com/VETKtiO.png
gledam te
imas oci kao sijamska macka to je super.svaka riba pomisli-hmm zanimljivo.
kada smo kod očiju idite u ogledalo udubite se onako i pogledajte koliko je to ustvari odvratna stvar
i cetvrta varijanta koja se ne dovodi u pitanje je da je sve umislio u svojoj gronik glavici i da ga riba uopste ni ne pogleda, a on onako dok radi te cucnjeve sve ima onaj osecaj da ga neko gleda.
salim se prov, uzivam da primecujem kako se iz ruznog paceta pretvaras u belog labuda vukajlije
hahaha plac
jebeni poremećeni proviron
ALO LIK
JESI LI SVESTAN DA TI NEĆE NIKADA PRIĆI RIBA PA MAKAR IMAO TRI BULJE KAO SAVO MILOŠEVIĆ? TI JASNO?
sve zajedno njih petoro sa ove teme je jebalo.
ostatak još crveni kad ih zakači riba u prolazu
HAHAHAHAHA ZAKLJUČAVAJ TEMU IDI U PIČKU MATERINU
hahahahahahah
Pap kad si zakazao vidjanje
Oces da polozis na bubicu?