Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kaži da si Đokovićev mlađi brat, ako ti kaže da zna da nisi, ti joj reci pa nisi ni ti Nataša Šavija, okreni se i otiđi bez pozdrava. Ostavićeš jak utisak na nju, a to je veoma važno da bi došlo do drugog sastanka.
Izijem, profilna slika joj je u maxbet majici. Ne bih da ju stalkujes i da joj pretis oduzimanjem zivota.
E ajd ne daunišite jebeno
Kakvo oduševljenje Pap?
napisacu ti scenario za cirka 10-15min radim sa nesto
Znači sastanak je sutra kad uplatiš tiket? Za 1000 naravno, nećeš da ostaviš utisak slepca što igra prelaz na Bazel za 20din.
Postovima tvojim Ark.
Ne dio. U selu sam ja.
A to. Pa to sam ja brt a ovo su moje vode jbg XD
ONDA JE ZOVI NA BOZU JEDNU ZAJEDNO DA PIJETE!
Uvek mi ostaje plan B da iznajmim bubicu za ispite i pozovem Arkana da mi suflira.
Znam lika koji je smuvao devojku na priču izvini imaš upaljač.
pokazi joj ovaj snimak i pitaj je sta misli
https://www.youtube.com/watch?v=hfXYgfMepjs
i gde zivi
Može i bubica, al za razliku od ispita, ovo je važno da položiš. Xe xe
Kasni na ugovoreno mesto sastanka dva tri minuta, priđi joj sa leđa uhvati je za dupe, kad se okrene ti kaži a to si ti ja mislio neka riba,i onda kažeš šalim se, riba si, zaboraviće da ti pukne šamar.
Znam lika koji je smuvao i odveo u mrak plaže devojku na pitanje "daš pičke?" postavljeno na prepad nasred šetališta.
Odgovorila je sa "dam" i pružila mu ruku.
Čudo mi je kako 80 posto ljudi odavde zapravo nije još nevino
Ili ipak jeste!
Zakljucajte temu.
Zakljucajte temu sam napisao kao odgovor na Advokadov post.
Bohore, pa sigurno ne muvam lepe neznanke, nisam sirotinja, meni babo ugovorio ženidbu dok sam 12 godina im'o.
Prelako je smuvati djevojku koju poznaješ.
Treba sa neznankom kad krećeš od nule. Tu si majstor