U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pap možda još Pezosa da vidiš šta će ti reći i Cou88 al to ti je to jbg
Zato sam otvorio temu.
Sporo pisem sa fona. Ovaj moj post je bio odgovor na predprosli boxov post. Poslednji na prosloj strani.
Cekaju se oni box.
Lako je s neznankom, jebeno je kad dovedeš albanku ukuću, kako da joj kažeš da digne noge a da ne bude neprijatno? Posle jebeš i vičeš faaaadilj vokri
idi na patetiku to uvek upali.
kazi da si kao mali patio od bolesti, glava ti se nije razvijala srazmerno telu, sa devet godina si imao normalno telo devetogodisnjaka ali je glava ostala velicine pomorandze pa su te deca vredjala i odbacivala, ali moras dosta tuznu facu da sklopis da ne provali da se zajebavas
onda ce se rastuziti pa ce poceti da ti govori jaooo ne brini nista sad se to ne primeti izrastao si u lepog muskarca sad samo nek je to iza tebe itd itd
to je meni bar upalilo kod bivse
Pez, sa koliko zena na brodu si imao odnose?
ili reci da su te odgajili baba i deda, ali da su se od rodjenja predstavljali da su ti mama i tata, a otac ti je ustvari dosta stariji brat, ali posto ne radi nigde u svojoj 46oj godini nego slepac i dalje zivi sa roditeljima i takav je nesposobni slepac oduvek bio onda su baba i deda rekli da ce te oni odgajati kao roditelji, a da za njega mislis da ti je rodjeni brat
ima bezbroj prica koje oces
http://vukajlija.com/forum/teme/69733-sta-da-pricam-na-prvom-dejtu-sa-devojkom-o-kojoj-ne-znam-apdolutno-nista?strana=5#post_3454271 hahahahah to
pape pazi ovako
ako ti se ne nasmeje na foru unesi joj se u facu i reci OCES SHAMAR A
Daj jos neke haha
Radi patetika ozb. Sad ne mora glava pomorandže al znam lika koji prolazi na foru "radim da se burazer školuje, studira u Bgd, al moji nemaju para za obojicu da nas finansiraju jbg"... :((((
(ima stvarno blizanca burazera al jedini razlog što ne studira je to što nume ne što nema para)
Sjajno haha
Al hodaš po ivici sa ovom spikom o bratu, može pomisliti da ste Adamsovi
Odbacujem to u startu.
Ajde Dio ne lupaj ko još ne ume da studira? Jaka stvar ne kupati se, spavati po danu i biti govno
Lol bukvalno.
ja sam ozbiljan inace hahaha s ovim sa shamarom skapirace to kao dobru zajebanciju ali ne smes delovati ko da si stvarno isfrustriran sto se nije nasmejala na foru i ko da stvarno hoces da lupis samar
I kad god hoce neko nesto da ti naplati, ti kazes" Nemam brt, ja sam student".
To hahaha i kukaš za nekom Bolonjom večito
SVI TE JEBEMO KURVETINO RASPALA t
Hahaha koja su to gowna ozb