Prijava

kako vas Nodvak sve jebe hahahahaha ceo meč ima facu "boli me patka odo sad sa Marejem da jebemo žene naše a posle u Monte Karlo u klabing.....a da samo da obavestim da i dalje neću plaćati porez, pozzz sirotinjo"

vidi se da nisi oženjen

mislio je na "naše žene" kao opšti naziv za Srpkinje

bombas
vidi se da nisi oženjen

ahahahahahahahahahhahahahahahahahha iseko bih sebi kurac da sam oženjen u mojim godinama

Mislio sam međusobno Novak Jelenu, Novak Marejevu, Marej Jelenu Marej svoju.....

e onda je legitimno

ova levo nema preko 80 da jebe rak raka

Ova levo ima 103 kg jedino, ako je kao Lepi Bora trpala kamenje u džepove.

Ви који се чудите вегетаријанству треба да знате следеће; Гепард или лавица (лавица лови а не лав) никад се не могу тркати са газелом, газела једе траву, а лавица и гепард месо. Уколико лавица или гепард не стигну газелу у првих 150 метара престаје трка и газела добија трку и битку за живот. Да би лов био успешан лавица мора да се приближи (пришуња) неприметно на што краћу раздаљину да би ухватио газелу, да надокнади свој дефицит у трчању за пленом. Биљке су једини произовђачи хране на планети.

hahaha

Cestitam od srca. Bio je jedan drug (blizak prijatelj troickieve zene) i rekao mi da je Nole provlacio karticu preko trube. Odlicna fora! Mladencima opet sve najlepse!
http://www.b92.net/zivot/komentari.php?nav_id=1203902#k22077280

marko bio na svadbi

vecina bogatasa su poremeceni ljudi.njima se lako manupulise sa tim pricama o zdravlju jer bi hteli da zive vecno.ovaj slepac misli da ce da mu skodi meso.neka pogleda svedjane oni dosta jedu ribu, svaki ima po 2m i 100kg misica i zive po 90god

Znojim se dok ga gledam.
A vi ga bagra otpisali.

Мора он људе и на Божић нервирати

Preskočio je "đakonije" od mesa na bogatom meniju u "Kraun plazi" i odabrao poseban vegetarijanski meni na kome su bile salata od artičoka, rolnice od povrća sa kokosovim mlekom i pirinčanim listićima i gulaš od bundeve.

шштаааа, гулаш од бундеве

Hahah tibor kopa oči sad kašikom za sladoled, čuj, gulaš od bundeve.

sarma sa orasima i lesnikom.umesto mesa seceni oraj i lesnik.
verovatno jos neki kurac ide.

to poreseravanje njegovo sa ishranom je jos jedan dokaz kolko taj glavati jadnik nema svoje ja...nije on presao na tu ishranu jer je skontao da mu je bolje od toga nego zato sto mu se zena lozi na ta sranja i onda kao i svaki papucar mora da igra kako ona svira