Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
samo da draža sa danasa ne vidi ovaj kirkov post ima sutra da ga stavi na naslovnicu
Svejedno sta god da je picka je, drkaju na novaka samo pastetari
brt upravo si sve studente nazvao paštetarima lol
Degeni. Jebes novaka, pukle blokade po bg, cim se nasilje smanjilo zamrlo jbg, krenulo more i godisnji. Nije dogorelo jos i pored sranja posle vidovdana, nego kao ima nas nezadovoljnih al opet nista, zivi se iole, to je problem
Sve i sa blokadama, prokuvavanjima, prelascima pesackih, sve samo performansi, do jaja ali nije i jece biti dovoljno
Super blokade svima u fazonu vecernji korzo, ujutru sljaka za drzavu/privatnika, to se odradi sve po ps i dinstanje uvece, kurac od ovce i na njemu zvonce
↑↑↑ melk 2.0 lihe this, samo hc gaženje ili ništa ↑↑↑
Tebra eno najavili Užice za nedelju ozbijan protest
Nisam ispratio sta je melk pisao, ne kazem da treba hc, ja prvi ne bih mogao to, nego generalno primecujem sta se desava
Nedelju dana pre vidovdana subota uvece prepuno svuda u centru, nema gde prazan sto, ludilo po gradu i onda odjednom vidovdan i rokaj. Ja srecan ato seni to dogodilo
Vidi kirke, studenti se zadnji dana ozbiljno jebavali oko ovih pozara, skupljali donacije isli dole i tako to, jos su tamo. Bukv su rekli da je pauza dok se ne reši viša kriza.
evo i ovo sutra, sve je stalo kmeee
https://pbs.twimg.com/media/GvkcH87W4AA6uMY?format=jpg&name=small
Nikakve razlike nema izmedju studenata blokadera koji setaju po pjesackim od onih studenata koji su bili na samom pocetku pa kasnije okarakterisani kao nepozeljni. Rezultati su im slabo vidljivi u oba slucaja iako su kulminacije imale potencijala i nosile miris promjene, raspleti ne obecavaju.
nema studenata bokadera, ima studenata u blokadi i ćacija koji ih nazivaju blokaderima to je apsolvirano
Ne znam kako to mjenja moju poruku, dal sam reko blokader il student u blokadi ili student sto blokira ulice, ovdje mi je bilo potrebno samo da ih razlikujem od potonjih. Kirk ne grijesi, drago mi je kad se cuje neki pametan glas ponekad a ne da tupimo vazda isto ti i ja i melk 2.0
Menja suštinski, jer ste pogrešno dezinformisani sva trojica kako ko u određenom momentu.
Redom ćacijima smetaju studenti dok im vucela kroji kapu. Tako se vlada sa balkanskim maloumnicima. Ja pametan studenti budale.
A što ih ti štitiš bezuslovno kao da su bezgriješni anđeli jbt budu objektivan kao kirk koji je sigurno bio dio ove price na ovaj ili onaj nacin od samog starta ali je realan. Tvoja mi podrska djeluje neiskrenije i trollerski, to kao da vidis da ti djetetu ne ide matematika i svaki test omaši i ti u javnosti kao ma dobar je on mrzi ga uciteljica a zapravo znas i sam da nesto nedostaje
Brt protiv studenata su samo ćaciji i retardi. Nema trećih. Toliko su dobrog uradili da svi ostali mogu samo da kmeče kao što ti kmečiš, i da si normalan poželeo bi da se tako nešto u smislu bazičnih promena dogodi i kod tebe. Al jok, pliduu ćacisitan republika
Pa jesul sad kirk i melk 2.0 caciji jer iskritikuju neki potez jbt i njima je stalo do promjene, ne kazu zlonamjerno al samo ti odbijas da se ista primjeti eto nema veze sto i dalje izravas podrsku al molim lepo bez kritika pa kako to
a šta da se primeti, ono što sam video jeste da ste konstanto dezinformisani jer pratite neke retard medije fazon n1 redit i slične lobotomije
da je do takvih stavova ovi protesti ne bi dobacili mesec dana trajanja
Ne mogu da lazem, ja proteste pratim preko reddita i n1 i smatram da su cak i previse glasni u podrsci studentima u blokadi a opet sam stekao takav utisak pa sad sta znam kako bi bilo da pratim informer ili pink
zato sto si tenkre u ranku avg drugosrbijanca jebo te ja aj profiliši se malo
n1 prati celu pricu dok drzi svoj uticaj i narativ. Kada njega nema postanu nezaintereosvani i rade za vucelu. Samoj mariniki je bolje da vucela ostane jer ako dodju studenti tj dodje real gradjanska sloboda, sva ta agendaška žgadija neće više imati prostora da diše jer su svi u kojekakvim koruptivnim šemama na max
Mislis da bi studenti donijeli potpuno novu politicku scenu i da bi gradili sve od nule? Nije ti izglednije da ce svaka iduca potencijalno progresivna politicka opcija morati da gradi nesto sa vec postojecim akterima na politickoj sceni srbije ?