Ноло

1. Kad se igra za treće mesto?

2. dobro kovaxe treba se povući i kaci najbolji, al šta da se radi kaci u ovome od 4te godine nije lako

vrati se u srbiu da budes precednik kati ja kazem

3. *al samo u okviru ustavnih nadležnosti, protokoli i tako to.

4. Jeste pa da po čitav dan sedi kod kuće sa ženom i decom, nije lud.

5. Још АО и пензија.

6. Тако ће и бити.

7. eo ga

Srećom da Siner nije bio tu pre 15 godina, inače, Nole ne bi uzeo ni jedan Gran Slem.

Nekako tužno, bezvoljno, mlako, starački, bez energije, želje, vatre, izgaranja...nekako penzionerski.

Žao mi je i teško mogu da sprihvatim ovo, ali sad sam i ja mišljenja da je ipak Federer najveći svih vremena.

Koji los karakter majko mila. Ne vidi da se us£o I ovaj brise teren sa njim. Posle se ljudi cude zasto su Federer I Nadal omiljeni publici. Ljudi prepoznali kad je kraj, a ovaj sada prelazi u regiju cirkuzanta.

sa sns92

8. navikla srbadjia da se uzimaju gs titule lagano dok se prdi na sofi, žali bože ova 24 gs što je uzeo lol

9. ХАХАХАХАХХАХАХАХАХА
    ТООО ЦАРО!
    Дајте још молим вас!

10. Тоооо
    Очекивано

11. Kako bih ga polio napalmom juju

12. javio se i kokara, napumpo mejmune bez obzira na poraz

https://x.com/i/status/1943754214112419989

13. kako to klinci lepo objasne

Људи који пљују Новака Ђоковића, тренутно највећег амбасадора Србије у свету, а који су га до јуче славили, доказују ништа друго до тога да су због личног интереса и очувања фотеље спремни да пљуну и по рођеној мајци.

За њих је свако ко није за власт непријатељ Србије, одвратно.

*bez da pomenu av, sns, krezavce, drugosrbijance i tako to

14. Do jaja novak sad kao dinsta jako lol a grlio se sa zvalavim i celom ekipom pre, dobro bilo dok su dilovi bili na snazi, pa kad puklo poceo da pumpka pomalo da kupuje narod. Pizdica eto sta je kao covek, kao sportista legenda i tjt

15. ↑↑↑ drugosrb alert ↑↑↑

"grlio" se i sa tomom i sa tadićem

Čuš pukli dilovi, nego je otkačio dilove (kalemegdan) a nastavio sa donacijima i promocijama mimo sns-a. Ne blamiraj se kirk poyy

16. Tako su i štimaru kleli fazon nisu mu legalizovali nelegalne kvadrate pa je stao uz BloKadErE

vucela bi se ubio za podršku random djokare trenutno al nemos sve da kupis sad i uvek, bar ne tako lako

17. kierkegaard pre 10 minuta

Do jaja novak sad kao dinsta jako lol a grlio se sa zvalavim i celom ekipom pre, dobro bilo dok su dilovi bili na snazi, pa kad puklo poceo da pumpka pomalo da kupuje narod. Pizdica eto sta je kao covek, kao sportista legenda i tjt

ахаххахаха
    цитати за беднике

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.