Prijava

Јбт он играо 5 сати против овог канаданина, синеру ће пружити отпор у једном сету и пола другог, то је то, то је максимум

dobio ga je na ao ima realne sanse ponovi

Јбт он играо 5 сати против овог канаданина, синеру ће пружити отпор у једном сету и пола другог, то је то, то је максимум

Nema to veze u ovom tenisu. Ovo ti je klasičan duel 'moja-droga-je-jača-od-tvoje', samo što se za javnost to zove hiperbarična komora. Kad izadju na teren ne osećaju ni umor ni bolove. E jedino ako kao Siner na RG ne prećeraš, onda prsneš.
Ima Djoša šanse ovde. Nije trava Sinerova najbolja podloga, a Djoša je baš naložen da uzme još jedan GS.

Nje trava zelenija pod nogama grešnika hehe

Ја искрено не верујем уопште у победу нолоа, а ноло га није добио иначе ја мислим чак годинама

Мада болео би највише да освоји то би био шоу

Nolo ne bi imao šanse na betonu ili šljaci gde baš mora da se trči, na travi, brzoj podlozi, ako bude servirao kako treba, ima dobre šanse.

Ај видећемо из ваших уста у божије уши

od 16 sutra djokara, samo da se upisem

Ако не прође и не освоји ово може лоцк

„Дај, Господе, љубитељу поштених трудбеника и добротворних радника, да благодат Духа Твога Светога укрепи ово дело руку Новака Ђоковића, да оно буде на славу имена Твога светога, а на корист и добро наше и наших ближњих. Јер се свако добро дело утврђује вољом Твојом и благословом Твојим. Благослови стога, Господе, да његов труд и залагање донесу плода на радост свих оних који га подржавају, на спасење душа и тела наших. Теби, Даваоче свакога добра, слава и хвала у све векове. Амин.”

Daj Caro neki AI imidž ona slika Mikelandjela, Bog drži reket i dodiruje drugi reket koji drži Nole

to ce melkor da oslika da posalje srkiju za trpezariju

ovaj siner nadrogirani antipropaganda atletske građe superstar sportiste

Добар почетак, за грешника.

Не могу да гледам кунем се, изнервираће ме нолоова немоћ

Метла, ја реко до четвртф испада ал добацио је до полуф, јбг дечки

Dobar djoloslav moye ovako do cerespete