Prijava

javio se cale srki da brani svoj projekat.
i optuzio je bugara jer srbi nikada ne grese.posebno ne uspesni

kolko je sa jedne strane besmisleno, i sama cinjenica da se u srbiji preslo sa najstroze moguce opresije na orgijanje, da jedan teniski turnir sa cirka 1000 ljudi u publici ne pravi neki faktor u celoj toj gluposti (nekako zaboravljamo jebeni derbi), toliko je djokovic budala... ne zbog turnira nego sto slusa srpsku "struku", a ne zapadnu, koja ga i placa.
nece niko sa turnira da umre, branice se tim. ali, neko sa turnira ce zaraziti nekog matorog ko ce da umre skoro sigurno.
sugavo je da pomislis da si mogao nesto drugacije, a nisi, i kolko god da je indirektno, ili bi svejedno bilo, da napravis vezu izmedju uradio sam ovo, dakle umro neko.
nego ima tu i sistema odbrane, kao radio sam sve po zakonu, pa onda dodje do dezurnih krivaca, koje boli kurac jer su psihopate.

a ovo krivljenje bugarina, iako podrzavam, verovatno nije na mestu. mnogo je veca sansa da samo brze i burnije reaguje na koronu pa prvi poceo da slinavi i kaslje, dok ostali mladi, zdravi, pa 90% njih i ne oseca nista, iako pozitivni ili posto leto pa nema drugih sranja, prosli kroz to pa dok dosli do testiranja, negativni.

Novax Djocovid. kul ime.

Ovo je sistem "nes ti decxko pravis turnir, a da ne pitas ATP i velike tate". Sad si navodno pozitivan.

haha kakav rolerkoster za antivaksere da im poglavica izjavi da je zaražen koronom i da ona postoji.

haha kakav rolerkoster za antivaksere da im poglavica izjavi da je zaražen koronom i da ona postoji.

hahah bukvalno

Cek zar je Djokovic antivakser generalno? Znam samo da je rekao da nece ovu vakcinu protiv Korone, kao ni niko normalan

U svakom slucaju ovo

neko sa turnira ce zaraziti nekog matorog ko ce da umre skoro sigurno

je jedina realna opasnost cijele price, a i to je diskutabilno, jer je WHO promjenila plocu u medjuvremenu pa sad tvrde da je jako rijetko da asimptomaticna osoba uopste moze da zarazi nekoga. Mislim, svakako je retardirano vjerovati njima bilo sta, ali ono

Svakako iznenadni talasi hejta prema Djokovicu su vise lozenje glupe mase nego bilo sta drugo

nisu losi ni komentari.kriv je kleti bugar i troicki parti manijak koji je pio po kafanama u bg i onda isao da igra tenis.

It was born with a philanthropic idea, to direct all raised funds towards people in need and it warmed my heart to see how everybody strongly responded.

- BBC mafija.
Novak je kontrolisana dvorska luda, ima mnogo fanova i ovo je perfektna prilika da se svi oni vrate u okrilje jedinog spasitelja duša naših Gejtsa i njegove vakcine jer, evo pogledajte i Novak koji je "woke" sada će biti "primoran" da se izvinjava svima jer je pogrešio i svi njegovi fanovi su budale. Ovo nije ni prvi ni poslednji primer slavne ličnosti koju koriste na ovaj način, prokljuvite šta MSM forsira i koliko vas se sada srami što su ikada pomislili da je korona možda spooky zavera.

sa jedne strane djokovic instrurani leptir koji je deo plana da anti tramp sile zavladaju svetom, napravio turnir u dogovoru sa NJIMA da dalje salje svet u zabludu, sa druge je budala.

sigurno je ovo prvo.

....

ove sto prave zajebancije za djokovica a veceras navijaju ili gledaju ili daleko bilo odu na finale kupa u nisu treba motikom umlatiti.

ja čekam pezosa u donjem rublju

da anti tramp sile zavladaju svetom

Pao je jedan ozbiljan facepalm ovde, ajde i nek zovemo masone anti tramp silama ali ne možeš napisati da oni imaju plan da zavladaju svetom ako već vladaju istim ili sam ja možda propustio nešto?
Ovaj badvajzerov post potvrđuje upravo ono o čemu pričam, svi Nolo fanovi i oni sa aspiracijom da to budu sad čitaju vesti ovakvog karaktera i znoje se jer su isprozivani. Ovo mi je posebno zapalo za oko

Navjerovatno, ali u trenutku kada nam je nauka i medicinska struka kao društvu postala najznačajnija, čovjek koji je život proveo udarajući loptu reketom, odlučio je posumnjati u vjerovatno najveći izum modernog doba - vakcinu

Bade iznenadi me napiši da si to postavio ironično

https://youtu.be/eFZt6caayHo
Naravno postavljaću video materijale i dokaze koliko god puta to bilo potrebno dok vam ne utuvim u glavu da su vakcine jebeni satanistički ritual

Jesu, vakcine su jako stetne. Vakcine su dovele do toga da triforceov otac ne umre od rubele u detinjstvu i tako rodi sina emanuila triforcea retarda

Kažeš "satanistički" kao da je to nešto loše?

Брт Трифорце боли ме курац за Нолетом, а и за вакцинама.

Али нисам то поставио зато што кобајаги подржвам ауторе или подржавам вакцину, него те вијести биле прве на које сам налетии, а смијешне ми.