Ноло

1. Đoković je ponovo zatražio medicinsku pomoć, ovog puta zbog žulja na desnoj nozi.

nolo lolo trollo

2. Krenulo je! Neka mu je Gospod u pomoći

3. ima on cuvara sveti jovan je njegov zastitnik, valjda njegovu slavu slavi

4. ajde da se pomolimo za nola

5. Biće ovo kao protiv Federera, ima večeras da bude slavlje na trgu.
    Osećam Noletov zalet

6. Ahahahahahaa a daj jbt šta se nervirate da l ste realni lika šta god da uradi i dalje ima jebenu četvorocifrenu prednost nad drugim najboljim nije ko da mu nešto visi o koncu što se ovog meča tiče, novak ga je generalno izduvao da bude "najbolji svih vremena" kad je ispao na olimpijadi..... možda će imati još jednu šansu za to za 4 godine a do tad će sig osvojiti još koji grendslem

7. NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Dobro, barem će da pretekne federera na listi nedelja na prvom mestu

8. Па има већ медаљу са Ои шабане

9. CicaDraza93
    Па има већ медаљу са Ои шабане

Koga boli kurac za bronzane tenisere?

10. Inače, primetio sam da je ovaj komentator veliki baksuz. Kada god on prenosi Novaka, Novak gubi. Mislim da je to onaj nosati što prenosi fudbal. Mislim da on ne treba da vodi prenose. Jednostavno veliki baksuz.
    Isto kao onaj komentator, što prenosi hrvatsku košarku i kada god on prenosi Hrvati gube.

11. CicaDrazo dvedes trece godiste nasamaracu te

12. Jel moze neko da mi nadje sliku daljinskog umotanog u kesu kao zastitna maska takoreci

13. Verovali ili ne ovaj gospodin sa slike je godinama imao problema kako ljubavnih tako i sa suljevima.Naime dok je isao na pregled kod doktora upoznao je mladu devojku koja je isto tako cekala ali je imala drugijeh reumatskih problema tj analnih peckanja u samom vrhu prstena analnog i nije znala o cemu je rec.ovaj gospodin je odmah znao i rekao joj da mora koristiti vazelina devojka je bila odusevljena otada su nerazdvojni vole se i planiraju imati petoro djece lajkuj i ti ako mislis da bolest spaja ljude
    http://image.prntscr.com/image/63ae04bee8ae4878b23930e9d4a4fc7c.png

14. Samo slušam ovog baksuza Mijaljevića, "Novak ima velike šanse da ostane na prvom mestu". Ko tebi dade mikrofon

15. novak ga je generalno izduvao da bude "najbolji svih vremena" kad je ispao na olimpijadi

Па ни Федерер нема злато са Олимпијаде, а тренутно ваљда важи за најбољег у историји.

16. Стеван

Па ни Федерер нема злато са Олимпијаде, а тренутно ваљда важи за најбољег у историји.

Ima zlato 2008.

EDIT: U dublu, ali jbg opet ga ima :/

17. jbg St, nije jedini vrhunski igrač koji nema zlato na OI. Pa ni Sampras nema.

18. A jebo ga ja nolo valjda oće da postane prvi igrač sa baš svim svim svim turnirima na kojima je ikad učestvovao osvojenim to mu je valjda neki cilj ili tako nešto, svako ima svoj cilj a đokovića novaka je baš ovo što sam sad napisao

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.