Ali ne može da ispoštuje dogovor već godinu dana, boli me kurac svakako za tu odabranu, ali ovo je ono kad neko proča kako će da asvaltira put u selu a vozač je u SNSu.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
RASNEE KAD WIDI DA BOHOR OTWARA TEME A ON NE SME HAHA http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201406/145935/tumblr_mlv6o8XmJJ1rqd92do1_500.gif
Ahahahah daun ocekuje da sma ja rasni iz 2014. pa da cu sad da otvorim 10 vezanih tema
B
O
H
O
R
G
O
V
N
O
NE DAUN SI I U 2016.
NEĆEŠ JER SI PIČKITZA HAHA
aj otvori, rasni, usreći me...
Ahhahaha kajla i tetovaž ostroga na vukajliji ne pomažu dragi moj,
IPAK POMAŽE HAHAHA
A I NISAM OTWORIO 20165 DAUN TEMA PA IMAM KREDITA
Idi kod vračare pa mi reci koji je moj sledeći post.
+ za BOHORA
BOHOR- ČOVEK KOJI VERUJE U PATULJKE I VILE
BOHOR- ČOVEK KOGA PODRŽAVA SALE SNAJPERISTA
BOHOR- LIK KOJI JE VIDEO DA DANKAN OTVARA TEME SA KAPS LUKOM PA GA KOPIRA
ošišana kosa kratka jako si mi curo slatka
BOHOR - ČOVEK KOJI DOBIJE 20 PRATILACA A NE ISPOŠTUJE DA MI NAMESTI ODABRANU JER NE MOŽE DA NAMESTI NI EDITOVANJE DEFKE
HAHAHAHA
Brate ja sma do sada izmolio 20 odabranih sebi i još xyz odabranih drugima. A ti ne možeš jednu bednu.
znači smijem se već 3 min.....BOH...ljubi te teta Komad :)
KOMAD1794- HRVATICA U MENOPAUZI KOJA TRAŽI PEKO INTERNETA NEKOGA SA KIME BI PROVELA OSTATAK ŽIVOTA
ahahaha da znaš koliko je odabira bohor sredio, e moj rasni
HAHAHAHAHA
Ali ne može da ispoštuje dogovor već godinu dana, boli me kurac svakako za tu odabranu, ali ovo je ono kad neko proča kako će da asvaltira put u selu a vozač je u SNSu.