Пресуде Србима у Хагу

1. Da nema ljudi iz Rs i Crne Gore Srbija bi propala.
    Najgadniji su vojvodjani.

2. Da nema ljudi iz Bosne i Crne Gore Srbija:

1. Ne bi morala da uleće u WWI i izgubi četvrt stanovništva zbog ćoravog bosanskog studenta.
    2. Ne bi imala problema sa radikalizacijom hrvatskog pitanja zato što je crnogorski švercer napunio ludog Radića olovom usred Skupštine i time doprinela usponu fašiste Mačeka.
    3. Ne bi uletela u WW2 zbog grupe Crnogoraca i Bosanaca koji su izvršili puč posle sklopljenog sporazuma i izgubila još milionče ljudi (a možda i dosta više).
    4. Ne bi izgubila Baranju, Zapadni Srem, deo Slavonije i bar deo Makedonije zahvaljujući bosanskim alkoholičarima.
    5. Ne bi imala Slobu, Đinđića, Tadića i ispred svih Vučića.
    Vi ste upropastili Srpstvo više od Švaba i Turaka zajedno. Vi ste kancer Srpstva.

3. 4. Ne bi izgubila Baranju, Zapadni Srem, deo Slavonije i bar deo Makedonije zahvaljujući bosanskim alkoholičarima.

на шта се ово односи?

4. Bosanske komuniste koji su predali krajeve buduće SR Srbije bez ikakvog primoravanja, CK Hrvatske je računao da Baranja i Srem idu Srbiji.

5. када су се повлачиле те лајне царе?

6. Još nisam siguran da li si istoriju izučavao u nekoj medresi ili u nekom samostanu.

7. Konačna forma je bila na Prvom zasedanju ASNOS-a, ali je osnovni princip usvojen na Drugom zasedanju AVNOJ-a, mada je rasprava o uređenju trajala skroz od početaka KPJ. Na kraju krajeva, zbog toga je i pao Sima Marković, drug sa članskom knjižicom 001.

8. Rasni, u Srbiji nema verskih škola, za razliku od Bosne mi smo imali svoje prosvetitelje i 19. vek, mi imamo svoje univerzitete na Šangajskoj listi, ne glorifikovane seoske zadruge poput Banjaluke i Pala.

9. Ivo Andrić 》Svetislav Basara

10. Ne znam baš, Basara nije potpisao Trojni pakt.

11. Da nisu engleski aganti izašli na ulicu i napravili sranje bilo bi nas milion ipo više i bili bismo na granici KARLOBAG-KARLOVAC-OGULIN-VIROVITICA.

12. Britanski doušnici u martovskim demonstracijama su bili uglavnom, pa recimo, iz bosansko-crnogorskog kamenjara. Valja ne zaboraviti da su u drugoj Jugoslaviji policiju i vojsku činili najvećim delom Bosanci i Crnogorci, te koliko je srpske krvi proliveno od strane "najboljih Srba", profesionalnih tuđinskih slugu.

13. Ti si legitimisao pa znaš odakle su došli?

14. Ne potpišemo nikakav sporazum sa NATO paktom》 Potpišete slobodno jebanje žena od strane NATO vojnika.

15. Tako kažu svi, i dokumentarni i narativni izvori.

Normalno da ne potpisujete sa NATO, vi stelegalno protektorat UN.

16. HAHAHAH MA JEL NE POTPISUJETE

en.m.wikipedia.org/wiki/Accession_of_Bosnia_and_Herzegovina_to_NATO

17. Jedina 2 imena koja sam pročitao su Selmo Cikotić i Haris Silajdžić.

18. Al zato ugovori se samo potpisuju, bili ste i bićete tuđi robovi

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.