>> ŽAJKOTEKA <<<" 541 - 560 od ukupno 885">
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Задовољан сам овим поеном, дошао сам да проверим своје знање и сви смо овде да бисмо се играли, поздрављам ученике средње прехрамбено-металске школе.
Мада није ово онај Жајк, нешто се сломило у њему и није то више то, да се не лажемо.
Žajk, druže, shvataš li ti da marva nije reč koja označava samo goveda, nego je malo širi pojam od toga?
Toliko godina sam ovde i još nisi shvatio ko je Zhajk.
Živ ti meni bio.
ajde bezi za svaki odgovor na tvoje pitanje u ovoj temi kazes da je netacan jer promenis odgovor u tvojoj glavici
nefer kviz HAHAHAHHAAHH
ajde sledeci put posalji kad smislis meni koji svejedno necu ustvovati u ovom kvizu odgovor u pvt pa onda postavi pitanje ovder da ne mozes menjati odgovore kasnije a usrao si se
Hahaha
hahahahah koji je zhajk chika
Volim te zhajk i nikula olaniku moj veliki debeli neobrijani
Prolećni jeblo te ono tvoje kurče što ga meni posla ni litar domestosa ga ne mož otrovati.
malo predaha sam dao, ali idemo u nove radne pobede
go,go,go ...
https://www.biografija.org/wp-content/uploads/2017/06/irena-vujovic.jpg
PROPO
Morate da pogodite na gore navedenoj fotografiji ko je PROPO!
Subota uveče u 23h52 minutes se završava ovaj zadatak.
Srećno!
mikrofon studija B koji nema nacionalnu frekvenciju kao najveci slepac, je isto PROPO
mikrofon studija B koji nema nacionalnu frekvenciju kao najveci slepac, je isto PROPO
Simpatično si to zapazio, ali naravno to je netačan odgovor.
Adrijana Lima,
živi u Srbiji nema para za šminku, hrani se po pekarama, uči da zavije sarmu.
Adrijana Lima,
živi u Srbiji nema para za šminku, hrani se po pekarama, uči da zavije sarmu.
Ne, ali dobićeš neke bodove,bila si blizu, kao Pedja Mijatović iz penala 1998 protiv Holandije.
propala je glava sa ramena dlakavoj osobi u prugastoj majici, i to ženska glava
Ugušite me kesom
Haha Rađ
Inače ovo je Savo Milošević nije niko drugi
Eventualno peder iz Parade što je u rl silovao dečaka