>> ŽAJKOTEKA <<<" 661 - 680 od ukupno 885">

>>> ŽAJKOTEKA <<<

1. dot kol maj nejm dont kol maj nejm valipando, vali vali pando fernando

2. Lik iz watchmena. Rorshah (pravo ime Valter Kovač)

3. zajk uputi nas. da li je odgovor nesto na konto toga da se ona karala da necim nevidljivim, ili je na konto neke od sledece tri reci: kasper; dobri; duh?

4. el to igrica neka? ja sam u principu kad sam bio tako maloletan igrao neke igre na soniju tipa kolin mekre znaci neke voznje, a jedina igra koju se moze reci da sam igrao vise je tetris... posle sam procitao da je to jedina pozitivna igra za mozak jer podstice kreaciju i stvaranje kroz graditeljstvo, dok su sve ostale negativne kao i da spadam u 2 posto populacije

5. Oćel to rešenje, Žajk? Ubija iščekivanje.

6. seKASPERsa
    objašnjenje: od seka persa

7. kiki partizan
    seKASPERsa
    objašnjenje: od seka persa

jok, ali simpa...

8. Znači konačno rešenje je ipak Đani?

9. шта ти значи тај јузернејм јебо себе кад год те видим понавља ми се у мозгу роршах валтер по цео дан

hahahah

Lik iz watchmena. Rorshah (pravo ime Valter Kovač)

jeste

10. Goust-rajder

Varijacija:
    Tombrajderka

Kako Žajk svojim kurac-zvezdica finim pristupom ipak izvuče ono najgore iz tebe

11. Alo zajk odgovori na moje krucijalno pitanje

12. NE.NE.NE.NE.NE

dajem BONUKOVANJE +
    što bi u prevodu značilo da imate pravo još jednom da pogadjate do 22h, za one koji su već pogadjali, a za one koji nisu do sada dali svoje rešenje, 2 puta.
    Srećno!
    ponavljam
    do
    22h

13. Paz sad Dobrodušna

14. što bi u prevodu značilo 

Uh ovo mi je trebalo

15. Aphōph
    Paz sad Dobrodušna

hm..jok!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.