Ко последњи победник 18 (титула код RizziMini)

1. Dobro, može i tako... da se oda poštovanje nedoraslom protivniku... fer plej :-)))

2. Јојјј како је лепо кући бити...Болница УБИЈА...А и Вукајлија брате недостаје!!!;-)

3. Drugari, odoh da hasam nešto, pašću od gladi :)))

4. Pozdrav ljudi, odoh ja! :)
    Kratko sam poslednja. :))

5. Доста ти је било ових сат времена :)

6. 54 minute...nije kratko :-)

7. Gotovo istovremeno postavismo post :)

8. moja dva me vode ka tituli..:-)

burek , hamburger ili :-)????????

9. Titula tek na proleće :-)))

10. Pita sa zeljem, da budem skroz politički korektan :)))))))))

11. politički nepolitički..neka ti bude...:-)..vi ćete se makar radovati na proljeće a znaš kad će Željo opet biti šampion :-(? Nikad...:-)

12. Valjda je red da ja pobedim...Nećete valjda na bolesnog čoveka?;-)

13. Nikola...pobjedi se u zube ne gleda..:-))))

14. Kakvi ste...Pa valjda je red da menio pobedu date, kako bi bio motivisan da preživim nove naredne bolesti...

15. Ma ne prizivaj nove bolesti eeej..:-)

16. Hahaha , opet sam izašao u NOVINAMA!!!! Sad zbog svinjskog gripa...Kog zanima nek pročita zadnji pasus sa linka teksta...

http://www.danas.rs/vesti/srbija/beograd/opasnost_od_novog_gripa_ne_treba_olako_shvatiti_.39.html?news_id=182163

17. Nidžo samo kad si sada dobro. Nisam ni pretpostavio da je bilo ovako ozbiljno.
    Veliki pozdrav!

18. Ma RD , kao što rekoh novinarki-što me ne ubije to me ojača!!!!

19. Auuu, Nikola, dobro došao nazad :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.