oblakmatori
Ako si ograničen parama, moj ti je savet da skokneš do Subotice, povežeš to sa somborom i tim pograničnim mestima. Može se nešto i videti, a kafane su do zla boga povoljne
Ukoliko u tim mestima imaš nekog, moj ti je savet da odeš. Na duže je depresivno, ali je na nekoliko dana i više nego okej. Možeš eventualno i u Vršac, ukoliko si tolerantan na Rumune. Izbegavaj Kikindu i Zrenjanin, tamo su najlošiji ljudi.
A ne znam, kapiram da bi nam rodbina dala da jedemo kad bi kod njih spavali ahahahah.
brate, svejedno, ja bio više puta s ovim mojima na samom jugu, znači, sve je jeftino do jaja, imali gde da spavamo, čašćavali nas po kafanama i restoranima, jedno veče do Vranja odemo da izađemo, i to ti opet ispadne 1500 dnevno u proseku
jedino ako si mislio da sediš kod rođaka na gajbi i jedeš i piješ samo ono što ti oni daju
brate, svejedno, ja bio više puta s ovim mojima na samom jugu, znači, sve je jeftino do jaja, imali gde da spavamo, čašćavali nas po kafanama i restoranima, jedno veče do Vranja odemo da izađemo, i to ti opet ispadne 1500 dnevno u proseku
jedino ako si mislio da sediš kod rođaka na gajbi i jedeš i piješ samo ono što ti oni daju
Ja ne nosim platforme...... super su mi na drugima, ali na meni nekako ne.....
ja patim na špagice....puno kaišića, špagica i pizdraija
Pa ja imam svega nekoliko sa tom platformom, često i ja nosim ove bez, a baš nemam nijedne sa kaiševima, sve su mi 'obične', tipa imam ovakvih tri para, 2 crna i jedne teget :D
frendica mi je nedavno odselila u Kanadu....i prije odlaska mi je poklonila 34 para razno razne obuće......ali na žalost br. 37....a ja nosim 38-39 ....
tamo ima bar jedno 10 pari platformki...i to baš dobrih uffff...al em ne znam u tome hodat...em mi malo....
i sad ja to poklanjam drugim frendicama i rodbini :)
frendica mi je nedavno odselila u Kanadu....i prije odlaska mi je poklonila 34 para razno razne obuće......ali na žalost br. 37....a ja nosim 38-39 ....
tamo ima bar jedno 10 pari platformki...i to baš dobrih uffff...al em ne znam u tome hodat...em mi malo....
Ovo je retko tužna priča, znam za ovakve situacije, ali 34 para :O :(
I ja nosim 38 ali na silu bih nosila to hahahha, blago tvojoj rodbini i drugaricama :D
ManUtdOwn18
Pa buraz šta znam, osim što mogu da ti preporučim da se šrafiš u Beogradu i Novom Sadu jedino što mogu ti preporučim jeste akva park u Aranđelovcu
Mislimo biti više u NS, jeftinije je sig, a u BGu smo obojica češće bili.
jebo mater, rasni, pa kolko si mislio da ti traje 250 evra, leba ti
biraj, dvanaest dana po Srbiji ili 4-5 dana po Evropi
A ne znam, kapiram da bi nam rodbina dala da jedemo kad bi kod njih spavali ahahahah.
Mada nemam pojma, Srbija na duže nam je primamljivija od EU.
pa idi u jagodinu tamo ima dosta toga da se vidi, onda mozes u vr banju tu je blizu i planina goc ako cs vec da kampujes
Ako si ograničen parama, moj ti je savet da skokneš do Subotice, povežeš to sa somborom i tim pograničnim mestima. Može se nešto i videti, a kafane su do zla boga povoljne
Pa eto po 250 evra ćemo imati nas dvojica.
Labokv, e to nije lose. Ono kupimo pivo, rostilj neki raspalimo i to. Zanimljivo nam je takvo zajebavanje.
Jagodina je odlična, akvapark, zoo vrt, muzej voštanih figura, Palma.....
Mada bi se mi smorili u muzeju, jedino neke dobre slike za fejs ahahahah
Ukoliko u tim mestima imaš nekog, moj ti je savet da odeš. Na duže je depresivno, ali je na nekoliko dana i više nego okej. Možeš eventualno i u Vršac, ukoliko si tolerantan na Rumune. Izbegavaj Kikindu i Zrenjanin, tamo su najlošiji ljudi.
ove su ti nadrkane, mici, pozdrav
Pa buraz šta znam, osim što mogu da ti preporučim da se šrafiš u Beogradu i Novom Sadu jedino što mogu ti preporučim jeste akva park u Aranđelovcu
Ma nisam hahahaha
Pa eto 15 dana bi nam moglo biti.
ja patim na špagice....puno kaišića, špagica i pizdraija
Pa ja imam svega nekoliko sa tom platformom, često i ja nosim ove bez, a baš nemam nijedne sa kaiševima, sve su mi 'obične', tipa imam ovakvih tri para, 2 crna i jedne teget :D
http://www.pretty-small-shoes.com/acatalog/Small-Size-Killer-Heel-Black-Leather-1.jpg
Loži vas jebeni Rasni da predlažete nevera
I preporučio bih ti da tih 250 evra podeliš na nekih 5-6 dana, lepo da živiš
Knjaževac, bato, najjači grad na jugu.
http://data.whicdn.com/images/72247622/large.jpg
preporučila bih rasnom da donira te pare meni i komadu kao početni kapital za cipele
http://www.cromoda.com/layout/i/galleries/cesare-paciotti-cipele-za-jesenzimu-20152016/6.jpg
ove su mi tiha patnja...
Ovo je retko tužna priča, znam za ovakve situacije, ali 34 para :O :(
I ja nosim 38 ali na silu bih nosila to hahahha, blago tvojoj rodbini i drugaricama :D
I tebi i svima nama kad ih vidimo
Ma ne zajebavajte me sa knjaževcem i ostalim.
Mislimo biti više u NS, jeftinije je sig, a u BGu smo obojica češće bili.