Šta obići u Srbiji

1. Радјард Куплунг
    jebo mater, rasni, pa kolko si mislio da ti traje 250 evra, leba ti

biraj, dvanaest dana po Srbiji ili 4-5 dana po Evropi

A ne znam, kapiram da bi nam rodbina dala da jedemo kad bi kod njih spavali ahahahah.
    Mada nemam pojma, Srbija na duže nam je primamljivija od EU.

2. pa idi u jagodinu tamo ima dosta toga da se vidi, onda mozes u vr banju tu je blizu i planina goc ako cs vec da kampujes

3. oblakmatori
    Ako si ograničen parama, moj ti je savet da skokneš do Subotice, povežeš to sa somborom i tim pograničnim mestima. Može se nešto i videti, a kafane su do zla boga povoljne

Pa eto po 250 evra ćemo imati nas dvojica.

4. Labokv, e to nije lose. Ono kupimo pivo, rostilj neki raspalimo i to. Zanimljivo nam je takvo zajebavanje.

5. Jagodina je odlična, akvapark, zoo vrt, muzej voštanih figura, Palma.....
    Mada bi se mi smorili u muzeju, jedino neke dobre slike za fejs ahahahah

6. Pa eto po 250 evra ćemo imati nas dvojica.

Ukoliko u tim mestima imaš nekog, moj ti je savet da odeš. Na duže je depresivno, ali je na nekoliko dana i više nego okej. Možeš eventualno i u Vršac, ukoliko si tolerantan na Rumune. Izbegavaj Kikindu i Zrenjanin, tamo su najlošiji ljudi.

7. ove su ti nadrkane, mici, pozdrav

A ne znam, kapiram da bi nam rodbina dala da jedemo kad bi kod njih spavali ahahahah.

brate, svejedno, ja bio više puta s ovim mojima na samom jugu, znači, sve je jeftino do jaja, imali gde da spavamo, čašćavali nas po kafanama i restoranima, jedno veče do Vranja odemo da izađemo, i to ti opet ispadne 1500 dnevno u proseku

jedino ako si mislio da sediš kod rođaka na gajbi i jedeš i piješ samo ono što ti oni daju

8. Pa buraz šta znam, osim što mogu da ti preporučim da se šrafiš u Beogradu i Novom Sadu jedino što mogu ti preporučim jeste akva park u Aranđelovcu

9. brate, svejedno, ja bio više puta s ovim mojima na samom jugu, znači, sve je jeftino do jaja, imali gde da spavamo, čašćavali nas po kafanama i restoranima, jedno veče do Vranja odemo da izađemo, i to ti opet ispadne 1500 dnevno u proseku

jedino ako si mislio da sediš kod rođaka na gajbi i jedeš i piješ samo ono što ti oni daju

Ma nisam hahahaha

Pa eto 15 dana bi nam moglo biti.

10. Ja ne nosim platforme...... super su mi na drugima, ali na meni nekako ne.....
    ja patim na špagice....puno kaišića, špagica i pizdraija

Pa ja imam svega nekoliko sa tom platformom, često i ja nosim ove bez, a baš nemam nijedne sa kaiševima, sve su mi 'obične', tipa imam ovakvih tri para, 2 crna i jedne teget :D

http://www.pretty-small-shoes.com/acatalog/Small-Size-Killer-Heel-Black-Leather-1.jpg

11. Loži vas jebeni Rasni da predlažete nevera

12. I preporučio bih ti da tih 250 evra podeliš na nekih 5-6 dana, lepo da živiš

13. Knjaževac, bato, najjači grad na jugu.

14. http://data.whicdn.com/images/72247622/large.jpg
    preporučila bih rasnom da donira te pare meni i komadu kao početni kapital za cipele

15. frendica mi je nedavno odselila u Kanadu....i prije odlaska mi je poklonila 34 para razno razne obuće......ali na žalost br. 37....a ja nosim 38-39 ....

tamo ima bar jedno 10 pari platformki...i to baš dobrih uffff...al em ne znam u tome hodat...em mi malo....
    i sad ja to poklanjam drugim frendicama i rodbini :)

16. frendica mi je nedavno odselila u Kanadu....i prije odlaska mi je poklonila 34 para razno razne obuće......ali na žalost br. 37....a ja nosim 38-39 ....

tamo ima bar jedno 10 pari platformki...i to baš dobrih uffff...al em ne znam u tome hodat...em mi malo....
    i sad ja to poklanjam drugim frendicama i rodbini :)

Ovo je retko tužna priča, znam za ovakve situacije, ali 34 para :O :(
    I ja nosim 38 ali na silu bih nosila to hahahha, blago tvojoj rodbini i drugaricama :D

17. ove su mi tiha patnja...

I tebi i svima nama kad ih vidimo

18. Ma ne zajebavajte me sa knjaževcem i ostalim.

19. ManUtdOwn18
    Pa buraz šta znam, osim što mogu da ti preporučim da se šrafiš u Beogradu i Novom Sadu jedino što mogu ti preporučim jeste akva park u Aranđelovcu

Mislimo biti više u NS, jeftinije je sig, a u BGu smo obojica češće bili.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.