Šta obići u Srbiji

1. preporučila bih rasnom da donira te pare meni i komadu kao početni kapital za cipele

Može i 500, ali 5 dana, u dupe.

2. I drug voli ribolov, pa me prvo smarao damidemo na neko jezero.
    Ja tvrdim da ljudi pecaju i po NS i BGu.

3. Klasika te crne čizmice, ali samo ja nisam fan bilo kakvih ukrasa na cipeli...

4. Što ćutite sad, oćete 500 evra ili ne?

5. Može i 500, ali 5 dana, u dupe.

da te straponujem?

6. jao, drugar ti je jedan od ovih što se lože na ribolov

unapred ti čestitam na letnjem paket aranžmanu u Starom Slankamenu

7. da te straponujem?

Ma da primiš, pare.

8. Радјард Куплунг
    jao, drugar ti je jedan od ovih što se lože na ribolov

unapred ti čestitam na letnjem paket aranžmanu u Starom Slankamenu

Ahahahahah radj, nije baš toliki smarač, ali voli kuliranje, kampovanje, da ga bube grizu za dupe, da isteruje zmije iz šatora itd.

9. e rasni, picko malena jebena govnarska hahahahah

10. sjatile se sad i one koje nisu i koje jesu frendice :))))

imaju jedne žute koje su mi super.....i onako su bez prstiju pa čak i 37 prolazi...ali su platformke i borba živa...jedino da svaki dan po kući hodam u njima malo da se naviknem.....
    ali u platformkama sam bar 195cm :P

11. ВеликиСрбин
    e rasni, picko malena jebena govnarska hahahahah

HAAHHAHAAHHAHA

12. pazi ovako. srbija je zemlja koja je jako interesantna ako imas kola i ako te interesuje priroda i te picke matere, ovo ti kazem kao iskusan speleolog i planinar. Medjutim, zajebi ta govna i obidji bosnu, pretezno federaciju, koja je prelepa samo ti dodik nije reko, pa ne znas. ozbiljno. istrazi. skapiraces koliko si mutant sto vec nisi bio pobosni

13. ВеликиСрбин
    pazi ovako. srbija je zemlja koja je jako interesantna ako imas kola i ako te interesuje priroda i te picke matere, ovo ti kazem kao iskusan speleolog i planinar. Medjutim, zajebi ta govna i obidji bosnu, pretezno federaciju, koja je prelepa samo ti dodik nije reko, pa ne znas. ozbiljno. istrazi. skapiraces koliko si mutant sto vec nisi bio pobosni

LOL, pa federacija bih je prirodno najsiromašnije područije na Balkanu.
    Šumadija bolja 10000 puta.

14. I ne bih išao u Federaciju, ne bi to psihički mogao da izdržim i roknule bi me balije drugi dan.

15. Slikaj ih nekad pa okači ovde :D
    AHhahhaha znam to hodanje po kući to svi rade kad isprobavaju neke nestabilne...
    Au jbt 195, muškarcima nabijaš komplekse :D
    meni dozvoljava visina jer sam tipa 168 tako da može sve da prođe...

16. Ajde ne seri, Rasni, proputovao sam sve al BiH je najljepša zamlja na Balkanu ubjedljivo, samo što ti sa svog brda nisi kročio dalje od Rogatice pa ne znaš.

17. Skočmiše išo sam do Mostara i do tebe preko Zenice znači ne svidja mi se onaj dio. Još u Hercegovini ustaške zastave svuda mamu im jebem. Ima jedna ulica prema mostaru na svakoj banderi ustaška zastava.

18. Možda je priproda odlična ali ne volim stanovništvo i gradjevine.
    Eventualno bih otišao na Hutovo blato. I možta tamo kod Bihaća.

19. pa da, išao si magistralnim putem, al si imao šta i da vidiš jebate

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.