Šta obići u Srbiji

1. iznajmite neki kurac u bg samo krevet da ima, platite kurve dva dana, carica milica vino 200din i cepaj, to da se odradi dok je vreme

AHHAAHAHAHAHAHAH

2. ne ozb, verujem da ne bi bila frka da neko sa sajta sredi i smestaj i kurve, verovatno bi vama bilo cimanje veliko

3. meni je najveža želja da posjetim gornji milanovac i pančevo

4. Kakve sam sreće sredili bi nam crnce da nas jebu.

5. Rasni ne jedi govna nisi video ni komšiluk dalje od kapije, skrpio za ličnu hoćeš da ideš da obilaziš majčicu srbiju.

Koga boli kurac goliju i termomineralne izvore, imate po sto evra ko da ste Boga za jaja uhvatili, izdivljaj se u gradu, možda nešto i za dupe uhvatiš, u učauri se gde god da si.

Al u Valjevo nemoj leba ti. Ni u Bgd. Ostalo može.

6. ojdite u sutomore tamo ste bogovi sa po 250e bice i izijem tamo

7. herceg novi isto, mladi ljudi navatacete nesto, al sve kontam ljubljenje na plazi, zato kazem ovo najozb popricaj sa drugom nalozite se, sredice se sve

8. msm ja necu ja sam stidljiv

9. Banućemo u arenu ehheeh

10. poveo ja ribu na zlatiboru dole kod brene u disko
    krvavu ti majku jebem striptizete, mrakusa, glavonje kao i ja traze frku
    sreca pa sam zajeban lik pa nam nisu smjeli prici
    rece ona ajmo negdje drugo

11. Imaju ukupno 250, al tamo si Bog i sa 50.

Gde god da odu smoriće se posle 23.7 sati, još će da nose jebene štapove za pecanje o jebemti hahha

12. Hahaha Armine koji bi nam autor trazio kurve i smestaj po BGu? Na koga tipujes? Ahaahah

13. gde si ti zajeban sa tim mekanim rucicama ajde nemoj da lazes magarcino

14. Imamo PO 250, znaci 500.

15. uhhhh kad bih te ovom lopatom puko

16. ja bih sad ZINAT otišao u Valjevo.

17. naci cu te kad tad
    sat kuca tika taka

18. nadji pricu kad je torazulu pecao ono nesto, odu u stari grad drug mu se picnuo pravi se smeker on beda i ipak pojebao najbolju ribu, da l je istina ne znam

19. a otkud znam nasao bi neko sigurno, nece niko da te zajebe jbg

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.