Šta obići u Srbiji

1. evo ih:

http://i66.tinypic.com/2rp8fx1.jpg

ma ne treba muškarcima žensko od 195 da imaju komplekse....dovoljni su sami sebi :)

2. kako bih ti ja izbio komplekse tom cipelom pa ti pojma nemaš
    otvorite sebi temu il idite na žensku ili na raznorazna pitanja, koga jebeno bole kurac za vaše cipele bogvasjeba?

3. Pa mnogo su slatke!! Obavezno se izvežbaj, grehota je odbaciti ovakve prolećno vesele štiklice! :D

ma ne treba muškarcima žensko od 195 da imaju komplekse....dovoljni su sami sebi :)

Lolo istina

4. kako bih ti ja izbio komplekse tom cipelom pa ti pojma nemaš
    otvorite sebi temu il idite na žensku ili na raznorazna pitanja, koga jebeno bole kurac za vaše cipele bogvasjeba?

tišinčina!

5. Uvek valja ženu oterati

6. Koga boli kurac gdje će Rasnee sa Pala da ide

7. Ovo što Bohor kaže.

8. Koga boli kurac gdje će Rasnee sa Pala da ide

Rasni je najneiskvarenija njuška ovog sajta. Tako da ima punu podršku.

9. Mici i Boh zašto pišete onda?

10. Dupe vam zinulo za 250 evra haahhahaha

11. ovim cipelama samo fali megafon i tekst iznad "poseduj me za 45e"

12. Puno je 45 evri za nju.

13. Nije šomi, ne izmišljaj. Da ne nosiš u slobodno vreme štikle pa možeš tako iskusno da proceniš?

14. Auuuuu šomi šta ti je rekla.....

15. Nego mici kad budem banuo do BGa, svratiću i do tebe na Pančevačkom mostu, možemo i neko okupljanje da izorganizujemo.

16. važi rasni, samo bani moja ponuda od pre nekoliko stranica i dalje stoji

17. Мици
    važi rasni, samo bani moja ponuda od pre nekoliko stranica i dalje stoji

A oduvek sam se pitao kakve to likuše snimaju kasting videe za 500 evra.

18. ako ti je takav drugar zapalite za budvu ili gde si vec rekao da imas pa klosarite po plazama sa onim vinom od 5e, ako zna drugar gitaru to je to

ili mozes da ucinis ispravnu stvar

iznajmite neki kurac u bg samo krevet da ima, platite kurve dva dana, carica milica vino 200din i cepaj, to da se odradi dok je vreme

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.