Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Prof
Baron
Profe solidan si govnar što si menjao temu u sred takmicenja, izmisljao pravila i birao ziri
Umrećeš ko jajara brate
Finale
Kvejk
3. mesto
Mici
Finale
Kvejk
3. mesto
Mici
.
.
.
.
.
.
.
99. PuppetMaster
Ahahapgj
Jok, ti ćeš biraš i izmišljaš:)
EDIT: Svi glasovi notirani.
Dobar dan, ja bih glasao ako moze?
Ne pikaj moje glasanje, ja se šprdao sa Papetom. Ne pratim takmičenje :)
Svi glasovi ulaze obzir, Mak. Čak i oni sa duplih. Red je da narod rekne svoju volju.
Vojvodo, samo izvolite!
O, pa hvala vam puno, vrlo ste ljubazni!
Nema na čemu, ugodno veče vama i vašim bližnjima!
Kvejk i baron
Za trece je trebalo biti finale u finalu sam birao cija je manje sranje presudio naslov od 8 milja autora the prof a za trece obe bile dobre jedva se odlucio za pristevcovu jer je upotrebljivija a i kosovac je da se ne lazemo mada sere mesa se sa onim crnogorcima ali ajde mlad je jos
ajde ne seri, ovo si zbog neslanog kikirikija ovako glasao :D
Jaooo eo je Mici!!
Sjećaš se ti mene Mici? ;)
Ja sam onaj što je onda htio da sjede na avion da dođe da ti ispuni djevojačke snove ;))
http://orig02.deviantart.net/3c49/f/2015/225/8/c/zorrito_12_by_demonioekani-d95ll89.png
Eto ti sad remea nek glasa hahahaha
Hahahahahhaha reme <3
ee moja mici ti se ne sjećaš ali sjeća se čika dobro ;)
Javi se ako budeš kad prolazila kroz Podgoricu, tu je moj "pit bul" da te pokida na komade ... ako me razumiješ ;)
EDIT: Inače dajem glas za mici pici naravno ;)
http://orig02.deviantart.net/3c49/f/2015/225/8/c/zorrito_12_by_demonioekani-d95ll89.png