Peticija za razmodovanje Svetlane takodje poznate kao Kosmopolita

1. Ciklon

Nije higijenski sa slavine direkt piti. Jebeš čoveka koji pivo i rakiju odbija, dušman je to.

Не секирај се за хигијену, чиста је славина.

Ја нисам човек, ја сам државни службеник. Нећемо да се вређамо.

http://www.popwebdesign.net/popart_blog/wp-content/uploads/2013/03/alko14.gif

http://www.popwebdesign.net/popart_blog/wp-content/uploads/2013/03/a2.gif

https://zivoturusiji.files.wordpress.com/2015/02/images.jpg?w=665

PS. Нисам рекао чије сам државе службеник, али се подразумева.

2. Čuvajte se Arminvanbuurena

3. @Oblakmatori

Care ae prelistaj naslovne malo pa pogle kolko je mojih tu u 10 strana unazad. Ja takmičenja ne radim zbog sebe nego da bi sajt zivnuo i popularizovale se defke. Priznao to sebi ili ne, ovaj sajt služi kreativnom izražavanju i formi definicija, ako ih ti ne pišeš ok boli me kurac ali ima onih koji to rade i gotive i opušta ih...A što se 5-člane komisije tiče - tu bi se smenjivali svi aktivni autori, bez obzira na rejting ili koji kurac, nego da ukusi.budu različiti.

@prosecni

Čemu to debilisanje, fejlovo si ljuto momak

EDIT: @oblak

I u pravu si za zajedn.akcije i to - te stvari su pokazale da na sajtu postoji kvorum gotivnih ljudi zbog kojih mi je drago da se ovde uvek iznova vraćam. Što da to i dalje ne postoji?

4. Da ti ne bih odgovarao na prvi deo, pozabaviću se onim bitnijim.

I u pravu si za zajedn.akcije i to - te stvari su pokazale da na sajtu postoji kvorum gotivnih ljudi zbog kojih mi je drago da se ovde uvek iznova vraćam. Što da to i dalje ne postoji?

Ne vidim svrhu. Nisam pročito duhovitu definiciju unatrag tri godine, što sugeriše da je Vukajlija kao sajt slenga (ako je to ikada u potpunosti i bila izgubila prvobitnu namenu). Jedina stvar koja mi je od neke korist ovde su Remove recenzije filmova. Ali tako nešto se može otvoriti i na Ana.rs i ne bi bilo značajne razlike.

5. Jedina stvar koja mi je od neke korist ovde su Remove recenzije filmova. Ali tako nešto se može otvoriti i na Ana.rs i ne bi bilo značajne razlike.

Široko ti polje...ali sumnjam nešto da će Reme hteti tamo da bleji, mada ništa nije nemoguće:)

A za ovo što nisi pročito duhovito defku - ukusi su različiti, promenila se atmosfera na sajtu i stil pisanja. Nadam se da nalaziš da kvlta nema zbog toga što ekipa koja sada piše nema pojma a ne zato što drkas na Džimija i ostale legende...

6. Bruce
    pišem, pišem, nemam para za kafanu pa moram pisati da mi ne bude dosadno :)

hvala ti za dobrodošlicu, svratio sam samo da vidim ko mi dira celta, imam neki tuborg na akciji po 70 dindži limenku pa da ubijem vreme dok ubijam pivo

Kod mene je 65,oo RSD opaaaaaaaaaaaa + poklon

7. Kod mene je 65,oo RSD opaaaaaaaaaaaa

отварање врата у возу?

8. aUUU kako si mi šukno, da sam odmah umukno

9. žajčee, ti si preslatka galvica

10. A za ovo što nisi pročito duhovito defku - ukusi su različiti, promenila se atmosfera na sajtu i stil pisanja. Nadam se da nalaziš da kvlta nema zbog toga što ekipa koja sada piše nema pojma a ne zato što drkas na Džimija i ostale legende...

Reći za mene da drkam na Džimija ili bilo koga sa sajta nema baš neke veze sa zdravim razumom, ali verujem da je svima jasno koliko je kvalitet sadržaja opao. Meni u krajnjem slučaju ni iz džepa ni u džep, ali ne vidim neku poentu da ljudi sa preko trideset godina i dalje pišu definicije provlačeći jedva jednu prosečnu rečenicu. Možda je greška do mene, i znam da nisam prorok koji će nešto promeniti iznevši ovo, ali mi je naprosto neshvatljivo.

11. Ja samo moram da kazem se nisam osecao prijatno kad sam video da je Vejv Rajder danas trajnovan. Kolko sam mogao da procitam, otvorio je temu. Otvorio temu, oo jebote, pa Rasni i gomila njih su zatrpavali forum svakavim temama pa su vracani iz trajnog. Vejv, preziveo je verovatno najgore godine moderacije kad se banovalo za svaku sitnicu a on je jos plus tad bio dupelizac i jedan od najiritantnijih na sajtu. Vratio se na sajt posle sto godina i paf, TRAJNI (ej!) za OTVARANJE TEME, nidje veze. Dakle, odban po tom principu, bilo je i gorih slucajeva. Ispravite me ako grešim, ne znam ni koju je temu otvorio, ali koja god da je, odban ili smanjite ban ako je neka boleštija.

Sve je ok sa Kosmom. Nema potrebe za razmod ako se neke stvari poštuju i budu u granicama. Neka malo manje zvecka po banovima i redje zakljucava teme, nek pusti malo samo narod da se igra i bice sve ok. Forum je odavno postao čist spem tako da nema vajde čistiti govna uzalud. No, de stvarno lakse sa tim banovima, ionako dosta njih vise ni ne dolazi na sajt, gledajte da ove aktivne i poznate što redje i sto mekše banujete ili napravite neku klauzulu da mora da pise defke, pravi postere/reakcije da bi iskupio gresku hehe

12. Bruce
    pišem, pišem, nemam para za kafanu pa moram pisati da mi ne bude dosadno :)

Daće Bohor. :)

13. daće BOGhor lolololo

14. Pa realno, i jeste nas ostalo 15oro ovde.
    Bohore, mesijo, dao ti Kaizen mandat, zdravlja, uspeha!

15. добро је има вређања и даље, сад изваљујем кад читам претходне стране.

kakav gonzo post

ти си гонзо пост фуљо мала

да се не увреди гонзо пошто не знам ни шта је тео да каже

ЈОШ СЕ СЈЕЋАМ ЉУТОГ ТРОЛОВАЊА
    СПЕМОВАСМО ЈА И МОЈА БРАЋА
    НА ФОРУМУ ОСТАЛО МИ СРЦЕ
    ДУША МИ СЕ СТАЛНО ТАМО ВРАЋА

16. http://i.imgur.com/3wpCnLE.jpg
    SVETLANA DUŠO, ŠTA PRIČA OVA BANDA?

17. Najjace mi sto se ljudi prze na neke revolucije menjaju vlast u drzavi vucic-gotov je a ne umeju da promene ni obicnog moderatora na saljivom sajtu vukajlija.com hahaha pa jebeno ce vucic biti na vlasti dok ne krepa od visokog pritska a onda danilo postaje prvovencani

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.