Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Mogao bi da uvede odeljak Lepih misli. Posteri očito stagniraju.
https://i.ytimg.com/vi/B5gjX3oSZbU/hqdefault.jpg
Uuu jbt moram što pre da prodam svoje deonice sajta lel
Koji argument, oblak, autentika čista. A tebe, skauz, nije dugo bilo ako se dobro sećam. Koliko si ti relevantan, m?
+1
Posteri nikad gori. Nikad.
uzrujali ste i pezosa, najmirnijeg gospodina ovde jel vidite sta ste uradili jebeno
космополита да се размодује јер зеленом лукцу 2 месеца није одабрана дефка, што је много много је... у историји сајта не памтим толико времена да је прошло да се лукцу није одабрала дефка.
Treba onaj watch the sun duzme ovo i napravi loop za neki svoj kompozitorski projekat:)))
vecina moderatora kroz istoriju nije imalo ama bas nikakav smisao za humor, ne pamtim da sam ikad napisao HA HA na neki od njihovih postova....pa koliko su onda oni relevantni da uredjuju humoristicki sajt pri ocitom nedostatku istog kod sebe?
i koga pokusavate da zavarate sa tim odabranim defkama?? svaki poltron ima gomile tih kruna i picki materina, iako ako uzmes da citas de defke neces naci nista posebno, al su u pravom trenutku bili na pravom mestu
PA NIJE ME BILO ZBOG TAKWIH KAO TI
Salim se, pa da, slabo dolazim u zadnje vreme ali ne vidim kakve to veze ima i zasto ne mogu da podelim sa ostalim korisnicima ovog sajta neko svoje vidjenje situacije, dam konstukrivan savet pa i udijelim po koju kritiku za kaj ne?
evo vec sam zazalio u pravu si
Nisam ulazio oko godinu dana, mislim da sam navratio zbog teme sa filmovima ponajviše. Ne radi se o tome da li sam kompetentan ili ne Profe. Ljudi koji žele da moduju na Vukajliji ili koji žele da imaju što više odabranih i sličnog, po svemu me podsećaju na predsednike kućnih odbora, po onim starim beogradskim naseljima. A mislim da ti je iritantnosti tih osoba poznata.
aha sta cemo sad
Pa brt to je ok ali tvoj konstruktivan savet je da su svi konstuktivni saveti nepotrebni ae ne zajebaj:)
Pezose, u pravu si matori, malo modova bira i naslovna je takva kakva je, ali kroz takmičenja i ostale masovne manifestacije (lol) možda može da se ta cela priča osveži...Ili da se oformi neka 5-člana autorska komisija koja bi se menjala svakog meseca i koja bi birala sadržaj drugim autorima, to.bi kapiram donelo taj diverzitet i šareniju naslovnu:)
Što mi uz temu ide ova pesma.
https://www.youtube.com/watch?v=i2TZ0aHSdHg
Sabrina jebe inače!
Poenta je bila da ljudi smanje dozivlja, naravno da nije resenje ni totalna anarhija, nemoj shvatati sve bukvalno
Sefovi 5 vukajlijaskih porodica na celu sa predsednikom komisije Salvatoreom "Armin" Lukaniom
podrska za profovu inicijativu od srca najiskrenije, pa jel vidite da je zeljan definicija jebenih uslisite mu zelju jebenu nemogu ga slusati vise
evo da otvorim dusu ozbiljan jedan post sta bi trebalo i kako:
1-dogovorite se sa profom to oko definicija i radite sta hocete
2. ostavite forum na miru neka vlada anarhija
Profe ta takmičenja koja radite se svode na to da sa još 2-3 autora konstantno biraš svoje definicije, postere, reakcije... tako da taj vid osvežavanja gubi svaki smisao. Jedina korist od Vukajlije bi po meni bila, da se ljudi sličnih interesovanja povežu i pokrenu zajedničke projekte u narednom periodu. BIlo da je to stolarstvo, uzgajanje pčela, ili rekreativno duvanje. Onda bi se moglo reći da je Vukajlija i nakon svog gašenja iznedrila nešto dobro. Ostalo je sviranje kurcu.
samo uslisite sve profove zelje, odmah!!vidite da je zelja jebena nemojte mu uskracivati nesto sto ga cini srecnim jebeno poslusajte me molim vas znam kad je moj mladji burazer zeleo igracke neke jebene dao bi mu sve iz novcanika samo da nebude zelja jebena posle mi je bilo drago kad sam ga video srecan i zaboravio sam na pare sto sam puko jesam kurac
kad vas preklinjem
bukvalno me zacnulo nesto davno zakopano u meni i osamarilo sto brze neko takmicenje za profa ili sta oce nisam mu citao postove dobicu infarkt jebeni ako ne pozurite majke mi
trista godina pricate o takmicenjima o defkama i posterima dokle vise prvi put emocija da mi proradila od vukajlije pa dajte im jebeno to sto traze, sto godina jebenih to traze imate li srca prokletog ili zhivca vi ste monstrumi jebeni bez icega u glavi koji vodite ovaj sajt pa ja bi se iznervirao pa svima udovoljio
Opušteno