Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
glupača u kladionici mi je umjesto 1-1 2+ kucala 1-1 I2+... na francusku...
Život ti jebem... ali ako dođe biću bogatiji za duplo veći iznos boli me kurac sad da ih smaram za tiket
Šta ti je I2+ jel to kp2+
I2+ je prvo poluvrijeme 2+ golova
Pa to je sasvim moguće kolika je kvota?
svi ce da igraju 1-1 2+ ili 1-1 3+ na franucska rumunija..
4.00
Nikad necu shvatiti kojim je to svemirskim zajebom Ziru reprezentativac i igrac Arsenala.
POJAVIO SE BOMBAS NA EVROPSKOM PRVENTSTVU :O
Ja sam nadasve ljubitelj sporta i viteskog nadmetanja.
Bombas osim sto ne poznajes istoriju svog voljenog kluba pa si lupio da imate 5,6 titula pre 60ih ne razumes se najbolje ni u fudbal.
Covek je na 135 utakmica za Arsenal dao 57 golova + velik broj asistencija i ima veliki broj napravljenih sansi po utakmici generalno, covek ima sjajan osecaj za igru i pas, iako je prava strvina i centarfor od 190cm. Arsenal je mrtva ekipa, nije on covek kriv sto ne mogu da uzmu titulu vise od 10 godina.
edit
Lepo je sto volis sport i sve to, respekt.
edit 2
lol dugujem ti izvinjenje, ti si mislio na fudbal, ladno pises na KK temi o FK idi bre
Prvak: 1946–47, 1948–49, 1960–61, 1961–62, 1962–63, 1964–65
Scouseru, jebem cinjenicama i diskvalifikujem sagovornike. Obzirom da ti je prvi deo posta netacan kao sto vidis iz prilozenog, s rezervom uzimamo drugi deo posta i ostajem pri tvrdnji da je Ziru govno.
Žiru će biti u top3 najboljih strelaca prvenstva glat.
Haha baš me čudi što je armijski klub posle rata odma osvojio titulu (ako jeste).
I ja bih bio u top 3 najbolja krelca na prvenstvu da imam Pajea da mi namesti loptu naglavu.
Ali Rat Dinča...
Davali su jednu kopačku pa ako daš gol (prebaciš crkvu prim. aut.) dobiješ drugu i igraš.
Gospodin Olivije Žiru.
gospodin payet
Au koliko se razumem u fudbal pa to je strasno :)
+100000000
LOL bombas xaxaxax