Evropsko prvenstvo u fudbalu - Francuska 2016.

1. HEHE BAŠ SE NALOŽIO LOOOOOOOOOOOOOOL

2. Tako prskaj neznalice

3. SAD JOŠ JEDAN DOK SU NOGE U BLATU JEEEEEEEEEBIIIIIIIIII

4. Cim ja ne gledam oni daju go... sad necu dalje da gledam nek daju 10 komata

5. Ulazi Dzek Vilsir, veliki fudbalski znalac koji ove godine ima tripl dabl, 17 odigranih minuta, 62 popusene cigarete i 26 litara popijenog vinjaka ovog meseca, ipak ih je zaduzio kroz kvalifikacije treba to uzeti u obzir

6. poslednji tarzan u fudbalu uz Vardija

7. БЕ РЕ ЗУ ТАРА

8. JEBI RUJOOOO JOOOIJ

9. AKO JEBEM IH USTA KAD SU STALI KAD SU DALI GOL

10. Ja ne verujem kakvi su gubiutnici ovi englezi :)

11. TO BEREZUCKI U DUPE TE LJUBIM BRE

12. Budala brani 1:0, ni cetvrtfinale vidjeti nece.

13. Kolko sam god navijao za njih da ošure prvenstvo, toliko sad navijam da im ruje pičku polome, i da ne preture grupu.

Igraš odlično celu utakmicu stvaraš prilike, lete igrači po terenu (samo runi mrcina), daš gol iz slobodnjaka, i nemoj stani, ni slučajno da ih omemlamo, nego se povucite, sterling dođe na centar da se dodaju, pa nazad Kejhilu i Hartu da izbiju preko pola.

14. Sve ok i taktika i to ali sto kejn izvodi kornere

15. visok je pa ima bolji pogled.

16. Drago mi je što su Englezi popušili. Vazda su odvratni bili, i oni, i njihovi "huligani".

17. Jebu ih Rusi i na terenu, i van njega hahahah

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.