Evropsko prvenstvo u fudbalu - Francuska 2016.

1. Kvota da euro osvaja neko iz donje polovine žreba 1.000000000000001

2. vi kao da zaboravljate na mentalitet naših dragih komšija...izduvaće protiv cigana sig

3. najbolja nacija posle nemaca hrvati

4. neko s bosancima neko s nemcima eh

5. Ma mentalitet Hrvata je takav da će ove cigane da oduce od fudbala i onda izgube od Poljaka.

6. Ko god je sastavljao kostur tipovao je da ce Spanija, Portugal i Engleska biti prvi u svojim grupama, jbg pogrijesi covjek.

7. Bolje Portugal nego Island. Kad se 11 Vikinga poslože u obrani i naprave bunker, nema tu nogometa.

8. Који менталитет Хрвата, о чему ви причате? Људи су били трећи на свету '98. на онаквом Светском првенству. Да вас подсетим да су избацили Енглезе на сред Вемблија и послали тиме Русе у бараж, иако су могли да их пусте. На прошлом ЕП нису прошли групу, али је мало фалило да избаце Шпанце и прођу даље. Имали су скоро и онај кикс кад су испали од Турака голом у 120. минуту, буквално у последњим секундама продужетка. Али поента је да играју скоро увек ко људи и ложе се често, али им то често и помаже.

Ако неко има губитнички менталитет, то су ови наши фудбалери. Кад смо причали како имамо најбољу и насјкупљу одбану на свету, примили смо 3 комада од Естоније у сред Београда. Добијемо Немце на СП и онда усеремо мотку против Аустралије и онда још наредних годину дана причамо како смо имали отворен жреб до полуфинала. Погледајте истини у очи већ једном:

Фудбалска репрезентација Србије = Кошаркашка репрезентација Хрватске

9. Наравно, не кажем да Португал нема шансе, може Роналдо или Нани да издоминира, али дајем предност Хрватима.

10. Колико се боље разумем у фудбал од вас, тачно се види да сам Далмош.

11. Што ми се није неки предак поунијатио, како бих сад уживао у овом првенству.

12. DEJE JEBAČ KAD JE NAJPOTREBNIJI DA ORGANIZUJE KLADIONICU?

OH BOŽE TO SU BILA VREMENA JEDINO DOBRO OD MADERATORA I ONI GA OTERAŠE

13. Majke mi one kladionice i ruleti bili do jaja

14. Pa na osnovu ovog kostura tipujem da će hrvati proći do polufinala kao što sam i ranije govorio.

Nijesam gleda sad ovu zadnju utakmicu Portugal Mađarska pošto sam spava ali vidim da je bilo 3:3... prethodne dvije Portugal me nije oduševio. Protiv Islanda su bili bolji u napadu ali nijesu imali baš mnogo rješenja za odbranu Islanda (a i mučili su se i sa sredinom ako ćemo realno)... Protiv Austrije zajebani u prvom poluvremenu bili, u drugom isto dobrim dijelom ali kao da im kolektivno svima pane nenormalno koncentracija u posljednjim minutima. Austrijanci su ih vrtili kasnije par puta da duge lopte...

Ako svi igrači Hrvatske budu spremni za meč vjerujem da opušteno mogu dobiti Portugal na sredini a to će biti ključ pobjede od 1/8 finala na dalje jer koga izmoriš na sredini ispušiće kurac ako utakmica ode na produžetke.

Ko god da prođe između Hrvatske i Portugala će se najvjerovatnije namučiti protiv Poljaka, mnogo su nezgodna ekipa i mogu bilo koga da izbače u nokaut fazi.

15. Poljaci tripuju italijane, bez primljenog gola

16. Hrvati mogu ladno do finala.

17. Karace Kristijana sa bar dva gola razlike

18. Hrvati ako, a komotno mogu da, dobiju portugala prolaze barem do polufinala...

ovaj gornji deo kostura mi sve ide na polufinale Hrvatska-Mađarska... ahahahahahaaa

donji deo kostura ne znam da l će Italijani ili Nemci igrati protiv Francuza

19. Не би ме чудило и да се Пољска нађе у финалу.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.