Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Drago mi je što je Kvarežma muno Hrvatima ko ja da da sam ga muno. Kvarežma jedini gotivan ciganin.
Pa ja nisam imao pojma za fantazije ja znam da se u pravom zivotu to racuna kao asist
Somika i mene iste muke u vezi kap trake more
+100
Svaka čast Kvarežmi na par kreativnih poteza i Sančezu na fizičkoj spremnosti ali ostatak Portugala me ničim nije impresionirao... Dobro Pepe standardno plus što je ovako gotivna glava ali ostatak portugala baš nula prekrižena.
Po meni je realan domet obje selekcije četvrtfinale ali mislim da su ga Hrvati koliko god da su djelovali umrtvljeno na momente više zaslužili.
N̶a̶d̶a̶m̶ ̶s̶e̶ ̶i̶s̶k̶r̶e̶n̶o̶ ̶d̶a̶ ̶ć̶e̶ ̶V̶e̶l̶s̶ ̶d̶o̶b̶i̶t̶i̶ ̶P̶o̶r̶t̶u̶g̶a̶l̶c̶e̶ ̶i̶ ̶t̶o̶ ̶d̶a̶ ̶i̶m̶ ̶B̶e̶j̶l̶ ̶u̶v̶a̶l̶i̶ ̶g̶o̶l̶č̶i̶n̶u̶ ̶n̶e̶k̶u̶ ̶s̶a̶ ̶3̶0̶ ̶m̶e̶t̶a̶r̶a̶ ̶i̶z̶ ̶s̶l̶o̶b̶o̶d̶n̶o̶g̶ ̶p̶a̶ ̶d̶a̶ ̶v̶i̶d̶e̶ ̶k̶a̶k̶o̶ ̶i̶m̶a̶ ̶l̶i̶j̶e̶k̶a̶ ̶z̶a̶ ̶c̶i̶g̶a̶n̶s̶k̶u̶ ̶i̶g̶r̶u̶,̶ ̶i̶l̶i̶ ̶e̶v̶e̶n̶t̶u̶a̶l̶n̶o̶ ̶R̶e̶m̶z̶i̶ ̶p̶a̶ ̶p̶o̶s̶l̶i̶j̶e̶ ̶t̶o̶g̶a̶ ̶d̶a̶ ̶s̶e̶ ̶n̶a̶s̶t̶a̶v̶i̶ ̶t̶r̶a̶d̶i̶c̶i̶j̶a̶ ̶n̶j̶e̶g̶o̶v̶i̶h̶ ̶u̶k̶l̶e̶t̶i̶h̶ ̶g̶o̶l̶o̶v̶a̶ ̶i̶ ̶d̶a̶ ̶s̶e̶ ̶P̶o̶r̶t̶u̶g̶a̶l̶c̶i̶m̶a̶ ̶p̶r̶e̶v̶r̶n̶e̶ ̶c̶i̶g̶a̶n̶s̶k̶a̶ ̶k̶o̶č̶i̶j̶a̶ ̶k̶a̶d̶ ̶s̶e̶ ̶b̶u̶d̶u̶ ̶v̶r̶a̶ć̶a̶l̶i̶ ̶k̶u̶ć̶i̶.̶
EDIT: To jest Poljaci kapiram da idu na njih majmuni... ali opet ovom igrom mogu i njih da sjebu ako budu onako izmoreni od fazon 60-og minuta kao što su bili protiv Švajcarske danas...
Samo se nadam da Španci neće ovako ciganski izbaciti Italijane... Španci igraju jednako ciganski fudbal samo je to na jednom većem nivou kod njih.
Hrvati izduvali na dan državnosti. Slučajnost? Ne bih rekao.
KVAREŽMA SRBINE!!!
Zar ne igra Poljska sa Portugalom?
Edit: Aha, eno ga edit.
Uglavnom, red je da se levandovski razigra malo.
Igra ja mislim
Upropaatice ih poljaci, poljska jedna od boljih repki na prvenstvu sa samo jednim primljenim golom(ovim danas)
Da, igra ali kako je krenulo ne bi me iznenadilo da se sretnu u polufinalu Vels i Portugal :D
Za Levandovskog se i ja nadam da će se razigrati mada pazi dosta on pomaže Poljacima i bez golova. Na momente kao desetka igra ali danas kao da je nestao sa terena malo nakon početka drugog poluvremena.
Pa vidis da ga striktno markiraju jedan flastera na njemu a drugi kao ispomoc, vezuje dva igraca konstantno pa grosicki i kuba ulecu po bokovima kao nesto sto ulece jako i brzo a nije kurac
Realno, jebeš prvenstvo na kome će ovakvi Portugal ili Poljska igrati polufinale.
A i realno za sve ekipe imalo zvučnije treba crvenim kartonom kažnjavati duge lopte... Portugal je naročito prvo poluvrijeme igrao kao Sjeverna Irska protiv Njemačke fazon
Stustaju se je bolja rec
bilo je točno kako sam i rekla da će biti.......ne trebate me prozivati...
jbg....al bar smo sudjelovali...... :)))
U stvari stustiti se je jedan od najjacih glagola generalno
Niko nije rekao da treba nego zelimo hahahah jeli jel i kad te izjebe ciganin vazi ono 7god srece?
потрефило се оно да побеђује већи циган - губи већи балканац, не можеш два цигана за редом јебига. Није ни мени што нешто волим Хрвате, боли ме курац, шта више драго би ми било да освоје они а не неки жабароиди, шпанци или пичкице французи, него што се ова говна провлаче и кроз историју само служе томе да сјебу боље екипе и онда попуше курац после. Нешто као атлетико мадрид у ЛШ
Trener Portugala nema nimalo dostojanstva, i umesto da se što brže skloni sa terena i sa očiju javnosti, zbog sramotne igre njegovi pulena, on se još i uzdigao , pa diže navijače u trans.
Krv ti je*em!
Sudija je bio katastrofa na ovom meču, jer smatram da je mnogo ranije trebao da deli žute portugalcima, zbog učestalih faulova i sprečavanja kontri od strane hrvatskih igrača.
e da .... ŠVABO OSVAJA!!!
Laku noć!
@Jebač presretač
To je to, bukvalno ono što bih htio reći a ne znam kako to reći haha.
Samo što mislim da su Italijani (ako njih podrazumjevaš pod žabaroidima) mnogo manji cigani od Španaca i Portugalaca.