Brte, sve kladionicki nostradamusi i menadjeri ovde sa pricama tutje madjar sjeverne francuze, vels u finalu, poljska dere portugala, stavi roberta karolosa u napad vidi mu spid 99, i kad se desi obratno odjednom svi govre, jesam reko...
@Stec
Austrijanci definitivno anemični u svim utakmicama koje su igrali a realno su bili jedna od reprezentacija na koje sam gledao kao na potencijalna iznenađenja.
Mađari svakako nijesu izašli kao prvi iz neke prejake (niti preraspoložene) grupe ali i dalje su pružili dosta zanimljiv fudbal u odnosu na većinu drugih selekcija a posebno u odnosu na one kojima su se davale slične šanse a nijesu se nimalo trudile da igraju ofanzivan fudbal.
Tacno sam znao da kroasani ispadaju, primili se da su sila. Onaj kreten farba glavu u kockice. Recept za propast iliti balkaninan mentaliti.
Ali, jeste li videli kakav je ciganj ronaldo ispao opet. Znaci u onoj sansi logocno je bilo da asistira kvarezmi, ne, on sivonja sutira. Sreca pa je kvarezma natrcao.
A onda umesto da potrci ka kvarezmi, stiska onu njegovu pesnicu dize u vis i trci po terenu kao da je on dao gol. Ljigča ljigavi.
Brte, sve kladionicki nostradamusi i menadjeri ovde sa pricama tutje madjar sjeverne francuze, vels u finalu, poljska dere portugala, stavi roberta karolosa u napad vidi mu spid 99, i kad se desi obratno odjednom svi govre, jesam reko...
@Stec
Austrijanci definitivno anemični u svim utakmicama koje su igrali a realno su bili jedna od reprezentacija na koje sam gledao kao na potencijalna iznenađenja.
Mađari svakako nijesu izašli kao prvi iz neke prejake (niti preraspoložene) grupe ali i dalje su pružili dosta zanimljiv fudbal u odnosu na većinu drugih selekcija a posebno u odnosu na one kojima su se davale slične šanse a nijesu se nimalo trudile da igraju ofanzivan fudbal.
некако ми је жао једног Компанија кад видим у каквој репки и у каквом клубу капитенише... Њега да је узео неки нормалан клуб он би био змај сада
Kako lose predvidjam, sve sam omasio. Zao mi Hrvata i Hrvatica pogotovo, picke im mirisu na maline.
Tacno sam znao da kroasani ispadaju, primili se da su sila. Onaj kreten farba glavu u kockice. Recept za propast iliti balkaninan mentaliti.
Ali, jeste li videli kakav je ciganj ronaldo ispao opet. Znaci u onoj sansi logocno je bilo da asistira kvarezmi, ne, on sivonja sutira. Sreca pa je kvarezma natrcao.
A onda umesto da potrci ka kvarezmi, stiska onu njegovu pesnicu dize u vis i trci po terenu kao da je on dao gol. Ljigča ljigavi.
Hahah ovo se ne skida nedelju dana. Sad ce svako jutro da ga podseca kakav je gubitnik.
http://image.dnevnik.hr/media/images/320x180/Jun2016/61244038-ivan-perisic-frizura.jpg
http://vukajlija.com/zabava/posteri/757863
ајде бре бургија не сери
Levandovski dobio najviše batina do sada na prvenstvu.
Blaščikovski igrač turnira.
Sad palim tekmu, jel ovo neka greška? :(
Kolke su šanse da Irci izdrže do kraja?
Okrecu ovo pevci. Dobro je za lajv kladjenje.
Glasajmo za najvećeg nubinu francuskog napada:
a) Žiru
b) Grizman
Glasajmo za jedinog koji nešto valja u šugavoj Fra:
a) Bogpa
b) Bogpa
I daj uvodi više Anrija da rešava ovo u pm.
2.min oborise mi tiket, sugavi francuzi
hahahahh
Ovaj Grizman, ne bih mu dao da igra ni u Atletico de Bumbarevo brdo, pederko maleni.
Ovi Francuzi su bedni,zasluzuju da ispadnu.
Ирци преготивне главице.
https://youtu.be/9Sv2cYKmilU
Pogba da bog da polomio nogu!!! Ovakvu prevaru od igrača nisam video još od Endija Kerola.