Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Aron "govno" Remzi
Šta uradi ovaj Menije, vo imja oca
Isto tako sam ja dva trogodišnjaka iz komšiluka izbacao kad sam se vraćao s posla. U farmerkama!
"Kanu ih je tako slagao, da bi komotno prošao i poligraf." Aca Informacija 2016 l.g.
Vels vs Island finale priželjkujem ja.
o majku ti jebem stavicu 50 evra na Island
pratim sa pedeset maraka
jebi bre
DAITE VELS DOSVOJI PA DA SE KURČIMO DA SMO DOBIJALI EVROPSKOG PRVAKA 6-1 LOOOOOOOOOL
taj rad
Kakav Ronaldov potez. Predivno
Vels će igrati finale jebem ti, posraće se ciganima usta
Finale Vels-Italija,koja je kvota bila na ovo lol?
нек се држе прављења чоколаде и вафла
Portugal sa 5 nerešenih do polufinala i sad ih tamo čeka Vels bez Remzija.
Svim srcem uz Vels.
Početak ove strane i kraj ove strane uporedite lololo
Drago mi je zbog Velšana ali se plašim da će Cigani smrdljivi igrati finale.
nemoj biti uplasen
Фелаини = Есад Плави
vels jedva 2 sanse napravio dao tri gola. najmrtvija ekipa jebena navijao sam od prvog dana da izgube sto se naravno odrazilo na ovaj njihov rezultat. takodje za austriju sam bio, nadam se sl kvalifikacije da ce izgubiti svaku mrtvaci.da ne pricam da sam stavio bejla i jos dva groba velsanska na fantazi niko nista. zaboravio 0-2 da imam na jednom tiketu. nemoguce da nema ono nesto