Evropsko prvenstvo u fudbalu - Francuska 2016.

1. Ragnarok za Islanđane

2. Op op Serbia je u finalu

B92: B92: Mažić u najužoj konkurenciji za finale! http://www.b92.net/sport/euro2016/vesti.php?yyyy=2016&mm=07&dd=04&nav_id=1151059

3. Mazic mi lici na lika koji se ekstremnim silama trudi da ostane pribran na terenu. Jednog dana ima da pukne i ubije dvojicu igraca.

4. Bolje igrače nego kolege iz firme xd

5. A vid Zaze hahahahhahahha

6. Zaza jebeni hahahahahaha

7. Mislim da sam umro.

8. najgore prvenstvo u istoriji fudbala a usudiću se da kažem i najgore prvenstvo u istoriji ikada

9. +956

Najzanimljivije bile one tuče sa stolicama. Rasni vrati se sa tučama, sve ti je oprošteno!

10. grčka reprezentacijo iz 2004. vrati se sve ti je oprošteno, samaras najbolji igrač u evropi sig

11. Шта ти је атлета, какав небески скок. Треба Португал да узме ово првенство, да Кики заокружи каријеру.

12. omg jebeni portugal

13. bosna ih karala prije 3 godine

14. safet sušić se vrti na stolici u ovom momentu

15. Џејмс Честер немоћан.

16. 2:0 najopasniji rezultat, ne treba se opuštati

17. i portugal jednu zasluzeno da prodje.jadna igra velsa.ko da nisu ni teli da prodju.dosta je polufinale stajl.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.