Jeste.
Kvarežma legenda menadžera iz perioda Fredija Vilijama Tompsona aka Marking, Passing, Penalty 20.
6 na lajvu na por!!
Kakva smorčina što se onaj nabeđeni debil povredio. Sad čak ne znam ni za koga da navijam, a navijao za Francuze. Al' bez zajebancije, koliko god ne podnosio baju, sranje je kada neko na ovaj način ispuši za igru u finalu.
Reme, kakvo pivo treba piti u finalu?
Lagano neko tipa, bitter, pale ale ili lager/pilsner. Nešto čega možeš mnogo popiti.
Ja sam već počeo sa nekim stout-ima, sad ne znam šta mi je činiti, da l' da bataljujem i fudbal i sve sad, u klinac.
Šalim se, napio sam se kao svinja danas od loše rakije i zaječarskog nrtvog, gore ne postoji, od fudbala ni f ne vidim.
kakav osecaj imas u telu
Kao Dramond kad su mu za saigrača doveli Bobišku. Ono, do jaja, ali opet kažeš "šta mi je ovo trebalo".
Ide ovo do penala, odbraniće se ciganija.
Кварежма врхунски циган
Oće Thilmo da prorekne izgleda
Zašto piješ Zaječarca? Spadaš li u onu grupu ljudi koji ga smatraju vrhunskim pivom?
Francuske vedete su uglavnom gubile najvece utakmice karijere. Penala bude li, uzima Portugal.
Ne postoji gore pivo od zaječarca. Al' jbg, zalomi se, a kad se preguraju tri onda ide k'o ginis.
bolje je od tuborga
Tačnije, nije ono toliko očajno dok se pije, al' kad prođe malo, nema grđeg.
Žoao Mutinjo maši penal, zapantite ovaj post.
I od jelena i lava mrtvog bogami
Portugalci Cigojneri vode 1:0
Oce Tilmo da ubode jbt
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
MyCity Forum · 4. Februar 2009.
Jeste.
Kvarežma legenda menadžera iz perioda Fredija Vilijama Tompsona aka Marking, Passing, Penalty 20.
6 na lajvu na por!!
Kakva smorčina što se onaj nabeđeni debil povredio. Sad čak ne znam ni za koga da navijam, a navijao za Francuze.
Al' bez zajebancije, koliko god ne podnosio baju, sranje je kada neko na ovaj način ispuši za igru u finalu.
Reme, kakvo pivo treba piti u finalu?
Lagano neko tipa, bitter, pale ale ili lager/pilsner. Nešto čega možeš mnogo popiti.
Ja sam već počeo sa nekim stout-ima, sad ne znam šta mi je činiti, da l' da bataljujem i fudbal i sve sad, u klinac.
Šalim se, napio sam se kao svinja danas od loše rakije i zaječarskog nrtvog, gore ne postoji, od fudbala ni f ne vidim.
kakav osecaj imas u telu
Kao Dramond kad su mu za saigrača doveli Bobišku. Ono, do jaja, ali opet kažeš "šta mi je ovo trebalo".
Ide ovo do penala, odbraniće se ciganija.
Кварежма врхунски циган
Oće Thilmo da prorekne izgleda
Zašto piješ Zaječarca? Spadaš li u onu grupu ljudi koji ga smatraju vrhunskim pivom?
Francuske vedete su uglavnom gubile najvece utakmice karijere. Penala bude li, uzima Portugal.
Ne postoji gore pivo od zaječarca. Al' jbg, zalomi se, a kad se preguraju tri onda ide k'o ginis.
bolje je od tuborga
Tačnije, nije ono toliko očajno dok se pije, al' kad prođe malo, nema grđeg.
Žoao Mutinjo maši penal, zapantite ovaj post.
I od jelena i lava mrtvog bogami
Portugalci Cigojneri vode 1:0
Oce Tilmo da ubode jbt