Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
како се принтскринује?
јбг хахаха
не ради ми оно дугме прнт сцрн
Ne bre trolu, trebao si da kazes kako da postavim screen kad je u tome problem na prvom mestu... Ovako mirne duse pusi kurac
Не пада ми на памет да ти дајем појединачну анализу сваког. Не знам где се сети Ајзеје Томаса, добро ми ниси набројао и Бајрона Скота, Ника Ван Ексела, Кевина Џонсона или Џона Старкса.
Ја делим НБА играче на оне који праве разлику у екипи, који одрађују посао и који попуњавају број у екипи. Мање-више сви играчи које си набројао, осим Делаведове су изнад НБА просека. Овде није свима место плеја примарна позиција (Најт и Драгић). Неки као што су Шредер, Лосон, Рубио и Драгић су ту негде на граници између прве и друге класе. Они јесу бољи од Делаведове, али нпр. нису добри као Теодосић.
Пол, Вестбрук, Рондо, Лилард, Паркер, Ирвинг, Роуз су суперкласа јер су играчи који могу да буду прави лидери у екипи. Рекао сам за Пола да није показао досад да је прави меч-винер, тј. ретко кад је био она превага у великим утакмицама, али јесте играч који је способан да повуче целу екипу. Првокласни плеј има кошаркашко знање. Врхунски има поред тога и лидерске способности, има петљу да преузме одлучујуће шутеве, да решава утакмице. Ствар је у томе да је за мене прва класа шири појам него што је за тебе.
А Делаведова ће ни крив ни дужан бити први плеј Милвокија јер се Картер-Вилијамс опоравља од повреде.
Lol pa da l da vas 200 napada Fendera?!
Napušite se kurca hijene proklete jbt
Ajd ovaj Marko on je jajara dečko i ovi nubovi sa Džordan brojem u nicku al ti Gvozdene?!?!? Razočarao si brt ozb
брате мајке ми не знам да принтскринујем осим са оним сниппинг тулом. под два, не могу да копирам урл ни једне слике нигде. дакле просто је - када мишем десним кликом кликнем на слику једноставно нема опције цопи имаге урл и то је то. а ово
проблем није у томе на првом месту него управо у овоме што сам горе рекао.
Јеботе, пре 3 године нико није спомињао женску кошарку, сад освојисмо медаљу на Олимпијским Играма. И то без иједног крштеног домаћег клуба.
Бохор
Ajd ovaj Marko on je jajara dečko i ovi nubovi sa Džordan brojem u nicku al ti Gvozdene?!?!? Razočarao si brt ozb
иначе, марко т. у круговима подземља познат и као јеахбач је 2014. године говорио како нећемо проћи групу, па како нећемо проћи бразил, па како нећемо проћи француску.
Aha, znači ti imaš superklasu, prvu klasu pa onda drugu klasu ( gde je Delavedova ).
Znači sve vreme mislimo na isto al ti imaš sistem numeracije kao u engleskom fudbalu ranije gde je first division bila druga liga hehe
Бохор
bohore sinoć ti se svideo izraz hijene od menei već ih koristiš u svom verbalnom arsenalu što se kaže
Pa to mi je plus, učim ceo život
Pička si da znaš
Mislio sam da si častan i puno veći!
grešiš ali šta da ti radim
Zašto napadaš čoveka sa još 12 dauna?
Ko god bio taj čovek.
kao prvo, veliki ljudi poput šomi kajgane, lečkog i pezosa teško da su dauni, kao drugo šta sad, ako preliješ daunizmom pa se skupi 12 protivnika onda kao ostavite ga a ako si malo manje daun pa imaš 4 protivnika onda kao ajde ok. ne valja ti ta matematika
Него, да, Аустралија не игра индијанску кошарку. Убили смо их одбраном, али су промашили они и солидан број отворених шутева. Јебига, није им био дан, достигли су лимит очигледно против Литваније и налетели на одлично спремљене и расположене наше играче. Волео бих да добију Шпанце, али мислим да су сад убијени у појам, а и Богут је већ црко и убиће га Гасол.
А што се тиче дистанце, прелепо је било гледати како улазе они Теови шутеви, али нисам нешто сигуран да би било паметно сваки меч почињати тако, само замишљам Марка како се нервира због шута 1/7 и Теодосића који наставља да форсира.
Brt veoma sam te cenio kada si Sam Stevču mazao govnima ok? Uvidevši da sam i sam pogrešio izvinio sam ti se iako nisam morao i javno rekao da sam pogrešio, odlika velikih ljudi priznaćeš.
Na zadnjih 5 strana si jedno od govana u kanalizaciji a nisam sig da to zeliš biti
šta mene boli kurac ako mi se u krstaškom ratu protiv psihoarogancije neznalice pridruže neki ljudi. Ja sam sam počeo i sam nastavio nemam veze sa njima. To je kao da si rekao Robinu Hudu da je pička jer nije odjebao Malog Džona i one ostale neke cigane ili batalio misiju