Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. šta mene boli kurac ako mi se u krstaškom ratu protiv psihoarogancije neznalice pridruže neki ljudi. Ja sam sam počeo i sam nastavio nemam veze sa njima. To je kao da si rekao Robinu Hudu da je pička jer nije odjebao Malog Džona i one ostale neke cigane ili batalio misiju

De ba...

2. Mazanje govnima nije subjektivna svar ok? Fender za neodustajanje ima se mazati govnima. Stevča za elitnu prostituciju takođe. Stvar je jasna. Keep it real

3. Gvozden je govnar govnari rade to to rade oni to radi on

4. Čupavi ti si ciganin vi napadate u čoporu te tebi nemam šta zameriti ok?

5. Koga cigani biju i svinje cepaju...
    Nisu naši stari džabe ovo govorili

6. takođe, pažljiviji pratilac svađe će videti da sam što se kaže spustio loptu posle inicijalnog okršaja a da je onda sat vremena kasnije fender oživeo sve postom " E RAJA VEJD IGRAO PRE 13 GODINA PLEJA U RUKI SEZONI TO MENE ZBUNILO"

7. To je ok ali brt ja ne napadam u čoporu ok? Nego kad čopor išutira 50 nijansi sive iz OBJEKTIVNOG nesretnika ja dođem i šutnem u muda to cigani rade ja radim to ok?

8. U vidi Fender ima pogrešno mišljenje sada ću mu ja svojim ispravnim mišljenjem dokazati da nije u pravu na forumu šaljivog sajta Vukajlija.com

9. Koga cigani biju i svinje cepaju...
    Nisu naši stari džabe ovo govorili

Svašta su naši stari govorili. Npr : "Osvojićemo Dubrovnik"

10. Deky ok je to takvog te volim i nemoj se mijenjati

11. Sajber buling je sjajna stvar ali nikad mi nije išlo od ruke :(

12. Гвоздене, ја сам стварно пребацио скроз да је он само у почетку играо плеја и скроз заборавио да су после у Мајами дошли Вилијамс и Пејтон. А и кад је после Ален дошао кад год би њих двојица били у стартној петорци, сигурно Ален није плеја, него Вејд. Чак и кад сам гледао утакмице Мајамија ја сам по некој навици Вејда гледао као плеја, а Чалмерса као бека.

13. Бохор

U vidi Fender ima pogrešno mišljenje sada ću mu ja svojim ispravnim mišljenjem dokazati da nije u pravu na forumu šaljivog sajta Vukajlija.com

Па то је главни разлог за постојање форума, не само овог.

14. Fender je proveo poslednjih 6 sati na wikipediji izučavajući magičnu igru pod obručima preko bare nemojte mi reći da malo hvala Gvozdenu ne bi bilo u redu.

15. А и кад је после Ален дошао кад год би њих двојица били у стартној петорци, сигурно Ален није плеја, него Вејд.

mogli su da igraju nisko sa čalmersom ( il kolom ) vejdom i alenom na trojci

Чак и кад сам гледао утакмице Мајамија ја сам по некој навици Вејда гледао као плеја, а Чалмерса као бека.

zanimljivo. jesi bio na esidu pritom?

16. Stevan hoće da kaže da Bohor stremi ka listi nubova forumovanja smatram to neispravnim izkazom lista izgleda ovako
    1. Stevčo
    2. Vejv
    3. Lemaja

N. Pappetmaster
    Pappetmaster. Armin

17. zanimljivo. jesi bio na esidu pritom?

Нисам. Али често ми се деси да направим невероватно глупе превиде. Мени мозак јако брзо ради, али често ми се деси да овако забагује, превидим нешто, тако упамтим и после неког времена се изненадим кад видим да сам се жешће зајеб'о.

18. Hoćeš sada pred svetom priznati da si se zajebao?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.