Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Kako je ova degenerična nebuloza živa ovoliko vremena mene to zanima

2. јебени срби колико их мрзим ух

3. OSVAJAMO RIO

Zapamtite ovaj post!

4. Koji transfer blama. Da sam tipa ja ovako nesto napisao bilo bi samo "ok.", a ovako kad je ovo panonsko govno onda ce glupa masa da svrsava na ovaj tekst. A garant bi navijao i za hrvate sad,mozda bi im isto i napisao. Mada kontam da je i navijao za njih u cetvrtfinalu

5. јел рубио носи шминку?

6. španski komentator je upravo nazvao Mirotića Trikola, pošto je ubo trojku. Ima gore i od Šarenca

7. Gvozdene, pošto si vrstan poznavalac španskog jezika i verujem da pratiš sportska dešavanja na španskim i televizijama Južne Amerike, možeš li uporediti španske novinare sa našim? Kaskamo li za svetom, čak i Spanjardima?

8. Nemoj da pričaš!

9. pa ne znam jel me zajebavaš ali znam malo španski. pa ne vidim da nešto kaskamo za španskim, baš su Šarenac stil, makar ovi što ih slušam sad

10. Kakav jeftin potez gnjilog panonskog govnara da se povadi što je pevao na proslavi oluje, treba ga karati na svakoj stranici koju je iznedrila vukajlija

11. imaju momente kad neko nešto dobro uradi tipa, Ćaćo da trojku a oni kažu Si Senjor al nekim posebnim tonom, kao ma takoe bre mačko nećemo mnogo ni da se radujemo znamo kolko smo predobri

12. To si u pravu.

EDIT: Zapata.

13. hahaha

senjor je prava riječ, pogotovo u ovoj numeri: https://www.youtube.com/watch?v=J9RMPBoTAVE

14. SOY DE SAN LORENZO SI SENOR
    QUE LOCO SOY

15. VO ESTA INČADA JO TE KJERO MI AMORRRR VAMOS SIKLOOOOON

16. koliko kidaju mamu im jebem

počastiću se putovanjem u južnu ameriku kad završim faks, zapamtite ove riječi

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.