Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Čanj jbt
Tamo se kuwa riblja čorba od oslića preko sindikata
U Sutomoru ljut klabing je dolazi Radašin Vb sa 10 pičaka znaš koji šou hahaha
Чањ је најгори, тамо просјаци летују и лубеничари који оду први пут наморе
Кад чујеш да је неки лубеничар први пут потрпо укола жену намучену и четверо деце од којих су прво троје ћерке знаш да је у Чању
и свира се црни лептир на акустари уз хоум бруд бир
Kakva im je apa?
https://www.youtube.com/watch?v=sJA1JVQxMEA
јебени теги
U četvrtom razredu sam bio na rekreativnoj u Bijeli, hotel Delfin. Gledali svecko u Francuskoj, igrali onaj hokej na stolu, jeli štapiće sa eurokremom, pipali devojčice u vodi i potrošio 150 od 160 dinara džeparca za 10 dana. Više se nisam vratio u Crnu Goru.
Edit: hahaha joj da bila mi i sestra tamo fazon prvi razred nonstop plakala da hoće kući jedno vreme sam se pravio da nemam pojma ko je posle neki sin je nešto zajebavao pa sam ga ubio na mestu majgerijem na maskembal žurci na kojoj smo ja i Neda bili ikebane
теги је цар, а ако нека песма буде химна нашег спорта, грех би било да не буде нека цецина.
теги је цар, а ако нека песма буде химна нашег спорта, грех би било да не буде нека цецина.
Каже се чеги.
што, брт?
bohore oprosti mi zbog moje otrovne pošalice o poljoprivrednim društvima osećao sam se obaveznim da izvršim neki verbalni napad na tebe na forumu jer po peti put primećujem da voliš da izigravaš nekog isusa hrista ali nema zle volje preterane iza toga samo si smorio
Žao mi je što tek sad stižem da pročitam ovu današnju razmenu znanja.
Izdvojio bih ovaj post samo:
Нисам. Али често ми се деси да направим невероватно глупе превиде. Мени мозак јако брзо ради, али често ми се деси да овако забагује, превидим нешто, тако упамтим и после неког времена се изненадим кад видим да сам се жешће зајеб'о.
Naročito ovaj deo:
Fender Stratocaster, 34 godine, Ćuprija
Ok izvinjenje rekao bih, više niko nije ni očekivao.
Prenose braća Kiprani vaterpolo. Oduševljen B-)
Al je blesav komentator kae cavi garsija brz kao i svi spanci a on hrvat ahahah
Kako je nenamerno skechovao lol
Kad vidim dekiaod, isključim se s vukajlije. Kajzene, kosmo, reagujte, svaki klik je bitan.
http://slobodnimediji.com/srbija/dodaci/saznajemo/2350-majkl-dzordan-nisam-video-manje-zemlje-a-vece-sportske-sile-od-srbije
2015 ali ko ga jebe
Делује баш кредибилно, и чланак, и читав сајт.