Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Stec ja moram sa ozbiljnom rezervom da uzmem tvoje buduce predvidjaje za kosarku.

2. ovo je bila kao neka poklon medalja za sjajnu generaciju na zalasku, od sledeće godine razigravanje od 5-8 mesta sa uvek neugodnom letonijom.

3. Debeli, Bogdan i Jokic ce biti dovoljno, ostalo nek budu sve Jovici nece biti problema. Uvek su u reprezentacijama bila dva vrhunska i proseci.

4. Не заборавимо Боришу Симанића.
    И Гудурића и Ребића.

5. Ako neko od njih postane igrac ja pojedem ovaj tablet.

6. кад оду Теодосић, Бјелица и Штиме нећемо присмрдети четвртфиналу било чега 10 година

7. Bjelica i Stime ni sad nisu tu

8. da li se sa mudima rađa ili mogu i da se nauče? ili ako je neko pička, da li može da nauči da ne bude?

9. odlični stihovi beni

10. može ali teško prijatelju

11. hvala brt, ali nisu stihovi, to je pitanje ozb

12. bombas

Stec ja moram sa ozbiljnom rezervom da uzmem tvoje buduce predvidjaje za kosarku.

Нисам се прославио с претходне две прогнозе, ХВАЛА БОГУ!

13. hoćete li sada iskreno razlog zašto ja često predviđam poraze srbije i kladim se protiv nje... zato što tako obezbeđujem sreću, ili ću proći tiket ili će moja srbija pobediti...

14. Ne znam šta možemo napraviti večeras, ali jedno je sigurno: Popiću barem 7 pivi za vreme utakmice

15. Serbia - USA 72:95

16. poklon je ovaj hendikep 10, pokrivaju to ameri lagano. samo da ne pušta štimca tamo u đubretarskim minutima da tako kažemo, ne mogu više da gledam lika koliko mi ide na kurac

17. jedva ćemo preći 60

18. konačno još neko, hvalim te bože

19. Радио сам недавно писмени задатак "Кад порастем бићу..." и написао само "срећан" и предао рад. Учитељица ми је дала кечину преко целе стране и написала ми да нисам разумео задатак. Ја сам јој одговорио: "Нисте ви видели Главног у Булевару гладних".

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.