Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
AL DA JE BOBI TU UZELI BISMO ZLATO SIG
uvek sam pasionirano mrzeo likove kao što je štimac u svim sferama života
https://usatftw.files.wordpress.com/2016/02/bobaan.jpg?w=1200
kakav li je to tek retard bio kao klinac, zamislite svi vi koji ste trenirali neki sport i pogotovu išli na pripreme ovog vola
najveća zabluda koju ljudi imaju kod štimac likova je da su oni kao neke dobre duše, kul i ta sranja.
17 разлике, рекао сам већ
за америку наравно
једна језива слика ми се јавила загледавши се у Бобанове шаке: како ли Боби фингерује?
pitaj dula vujoševića i košarkaše partizana adžadža
ма да, лик је лажов тежак и стипса и нико га не воли
to opet kešelj insajd? :)
mene samo interesuje da li on stvarno misli da zaslužuje da bude deo reprezentacije. pitaj tamo kešelja da li on to zaista misli
EDIT: pošto se ponaša tako. e, što mi je bilo smešno kad su se pokačili sad sa bejnsom preksinoć i ovaj tu nešto razgovara sa jokićem i teom onako razumno, normalna rasprava. i prilazi simon tu nešto kao i ovaj bejns se okrenu, krenu da ga psuje u facu hahah. kao šta mi ti prilaziš, ko si ti
da, simon ako nije slep, mogao je jasno da vidi da se situacija smirila i da bejns ne traži kavgu po svaku cenu ali nije mogao da odoli da ne bude šiptarčina
najodvratniji članovi srpske reprezantacije
1. simon
2. štimac
3. kalinić
ostali su svi naši orlovi
I ti bi postao peder kad bi ti Nikola Rokvić skinuo ribu...
Inače, Šarenac juče izdominirao, ne znam da li je neko komentarisao, ne može da se seti nikako ko je dao koš za pobedu u polufinalu olimpijade 88-e za žene, i nakon, verovatno guglanja samo je rekao "A da, Anđelija Arbutina" - Anđelija mu žena.
Sto kalinic, zbog vilice?
Meni on recimo bas emituje neki smekerizam i jebacki pogled
http://image.prntscr.com/image/afdc8710f9ba463f83fd83f061c5494c.png
Sećate li se ove timčine, braćo
Sto se tice stimca nista.neocekivano ako je.pregovno. Morate se.nauciti vec jednom da se.nedrkate na retarde naravno da je stimara nervozan kad ga.provociraju i da je.glup i sve sto ide uz to. U krajini mom stricu niko nikad nije smeo da.kaze da stavlja premalo luka kad sprema zecetinu jer bi popenio, on pa da ne zna da kuva,kako to? Morate ocekivati takve stvari od.primitivnih likova a stimara to ocigledno jeste vidite mu facu i zube
kalinari je ljakse postao u zvezdi, ali se smirio prilično u feneru. ne bi mogao da se ponaša kod žoca kao što se ponašao u zvezdi i ovde za rep ponekad. tako da mislim da je ok lik, ali kada zna gde mu je mesto