Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Sto se tice stimca nista.neocekivano ako je.pregovno. Morate se.nauciti vec jednom da se.nedrkate na retarde naravno da je stimara nervozan kad ga.provociraju i da je.glup i sve sto ide uz to. U krajini mom stricu niko nikad nije smeo da.kaze da stavlja premalo luka kad sprema zecetinu jer bi popenio, on pa da ne zna da kuva,kako to? Morate ocekivati takve stvari od.primitivnih likova a stimara to ocigledno jeste vidite mu facu i zube

Brt, tebi je Vojovodina najcistija ekipa, tako da tvoje reci nemaju legitimitet

2. зашто си ме подсетио запата

3. Troltrol smareme bombigol

4. tanki malo na poziciji četiri, raičević nije odgovorio na izazove

5. taj neugodni period između 2002 i 2009 kad je bilo svega i svačega. sad mi je birčević top, šta sve može da se desi, mala smo zemlja hehe, mali PUL talenata

6. Kad pocinje bre? Jebu me vremenske zone ove

7. sviđa mi se gugl ovih dana, samo ukucam 'košarka' i izbaci da se igra u 20:45

8. Daj kazite mi ubi se ovaj jadnik da nadje xd http://i.imgur.com/M1c7zvV.jpg

9. pajste sad ovaj cajtgajst pristup problematici:

adam silver je došao da posmatra olimpijski turnir u košarci. a svi znamo da je oličenje njegovog predsedavanja širenje NBA u nerazvijene zemlje. Pošto preti da NBA liga i olimpijada postaju dosadni zbog dominacije amera, nalaže zvezdama iz tima da izgube utakmicu radi popularizacije basketa. anderdog priče su uvek najlepše.

lolo

10. Duvaj ga radj nisam u srbiji kazem da me jebu vremenske zone, za koliko vremena od ovog trenutka se igra?

11. ako si blizu crne rupe utakmica ti neće nikad početi bajo

12. za sat vremena tačno, de znam da si u inostranstvu, a ozbiljan sam za gugl, nikad lakše nisam nalazio satnice

13. ja nikad nisam lakše nalazio strimove od kad ih tražim preko gugla

14. јесу неки род кајри ирвинг и овај валас одбојкаш?

15. hahah, hteo sam da okačim na propo malopre

16. ali props za njih, igrao sam na brazil u hendikepu, valas de souza majstor

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.