Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Olimpijada sasvim lepa manifestacija. Ekstremno loženje je svakako prelol.

2. Mislim, ekstremno loženje je put ka debilizmu. Pogledajte Bombaša.

3. da, volim ponekad da se vratim na vuku, podsetim na lepe dane pre nego što se desilo OVO.

https://s13.postimg.org/u1naykkon/medium_13418877_10210263987222800_15548628783072.jpg

4. Šta ti je Stevan uradio?

5. Reme, koja je država pivska supersila? Ja bih ovako nestručno rekao Češka, ali grešim verovatno. Je li Češka barem nešto kao mi per capita u pivu?

6. najbolje pivo prave belgijanci i cokolade

7. Opa, duvački orkestar na RTS-u! Neka turi neko moju pretplatu onom debelom u trubu!

Hoće neko na doček sa mnom? XD

8. Agilni, jebo doček, serija večeras

9. Reme, koja je država pivska supersila? Ja bih ovako nestručno rekao Češka, ali grešim verovatno. Je li Češka barem nešto kao mi per capita u pivu?

Švabo i Česi što se lagera tiče. Što se krafta generalno tiče (uglavnom ejlovi), Ameri i Britanci. Iako znam da podjebavaš, znam da nije zlonamerno. :*
    I Belgijanci su dobri, ali meni njihovi stilovi baš ne leže. Tako da ih ja ne gotivim.

10. Kako reme mora da naglasi kako zna da nije trolovan iako covek lepo pita.

Ja: zdravo Reme
    Reme: e znam da trolujes, ali zdravo

11. запата, да, били су то лепи дани када смо харали ти, ја, Френки, Змиа, Данкан, Гамби, мулуца и остала екипа. Знали смо да се зезамо врхунски, причали смо и о озбиљним темама, али смо се и зезали.

12. - Kako se zove najveći pivopija ikada, koji je mlad umro?
    - Ejleksandar Veliki.
    Hehehe

Neću više, povući ću se sam.

13. Nadam se da pada balkon na onaj sljam sto eventualno dolazi, sportistima nista da ne bude

14. bombas samoubica

15. Španovićka bi mogla malo da se ugruva XD

16. Predosadan si. Predosadan. Smarač ne najvišeg nivoa. Nego onog najnižeg. Onaj lik koji ti 7 puta dnevno naglasi da je izasrao mamurnjak i da mu je smrdilo i pita se kako je tek familiji bilo. Jebote, pa preskačem smaračke postove, ali tvoji su se izdigli iznad smaranja. Ne da trebaš napustiti sajt, nego se ubiti na najstrašniji način, npr zavezati muda i baciti se sa desetog sorata. Ne sa desetog, nego 110-og, jer tvoji ostaci moraju ličiti na govno, kao što jesi. Jebem ti mater po sred pičke smaračke.
    EDIT. usta vas jebem, moram editovati. Ovo je za dekiaoda.

17. Nekako mi je neodredjeno i kukavicki staviti i cehe i nemce na pobednicko postolje, odluci se. Licno, blagu prednost dajem nemcu sto se lagera tice.

18. ви који причате да су у Чешкој најбоља пива, нисте били у Белгији

Немачка
    Белгија
    Чешка бронзана

19. @Šalabajzer
    Šta sam ti uradio?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.