Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. veoma, veoma neiskusne ocene

2. Ljudi, razumite malo Džordana, nemojte hejtat', ovo mu je hajlajt karijere, olimpijadu neće videti više a o prstenu da ne govorimo, pa i ja bi igrao ''kung fu fajting'' pesmu na klupi da sam na njegovom mestu

3. Karmelo nije dobio igračkicu ahahahaha ALO MELO PIČKO ĐETI IGRAČKICA

4. Brate Džordan gotivac.

tvrdi posle mutavog valjevca potop...

Pičko.

5. reme nemoj se vracati po jos kurca dosta je za veceras brt

6. neću da lažem i ja sam ložana opasna, gledali su se danas klipovi iz indijanapolisa ali durent kad je krenuo sa karanjem kao maglu ispred očiju da mi je odagnao lolo

ljudi- medalju imaju birčo, štimo, simon i mačvan.

Evropska košarka je jebeno mrtva.

7. brt padas u mojim ocima stavljajuci bircu i macvana sa ovom dvojicom mongola

8. I sad ovaj krindž kao Šarenac malo ćaska sa ludim srpskim momcima, jebote, tona uranijuma nije dovoljno, Klintone

9. Simon i Mačvan dali po trojku. Birča i Bogdan nisu.
    Simon i Mačvan > Birča i Bogdan.

10. кад већ говоримо о олимпијским дисциплинама, радије бих гледао билијар и пикадо него теквондо, оно је срање невиђено од спорта

11. Država duloži u boks. Boks preljep sport.

12. Zaрata
    I sad ovaj krindž kao Šarenac malo ćaska sa ludim srpskim momcima, jebote, tona uranijuma nije dovoljno, Klintone

Hahaha i ja ovo pomislio

13. Sirene trube posle poraza od 30 razlike širom Srbije.

Ja ništa tužnije u životu nisam video. Kakva devastacija uma kolektivna.

14. Бокс једина борилачка дисциплина која има смисла, није јебено гужење и ударање магнетима по оклопу већ људска борба са жаром без неких срање правила

15. Država duloži pare u obrazovanje, zdravstvo i infrastrkturu ili će možda Gocić deci da mi predaje matematiku, Štefaneki kataraktu da mi otklanja a Tea da jašem do Uba kad akumulatore teram kod Ćaze

16. I da ne spemujem više, još par reči o praćenju sporta. Treba naći neku zlatnu sredinu između ekstremnog loženja MI SMO SPORCKA NACIJA i ekstremnog DUCIJEVSKOG viđenja sveta. Nit smo olimpijska sila, nit je olimpijada baš tolko demonsko zlo lolo

Laku noć drugari

17. Ja priznajem boks, kik boks (ili tajlandski boks), i MMA u prave borilačke veštine, tekvondo je dobar sport, ali kad ga vežbaš da bi bio bolji MMA borac, lolololo.

Država treba da ulaže i u obrazovanje, i u zdravstvo i u sprot. A ne ulaže ni u šta.

18. хвала запата на овим лепим речима за смирај вечери лаку ноћ и теби и поздрави другаре

19. I ja vam želim laku noć ne bih da šalabajzer dobije sidu na kondilomima od mojih postova

20. Gledajte Rts i dalje jbg