Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
nakon prve cetvrtine ameri su se razigrali, mada ne bi nas ovoliko odrali da bogdanovic nije sjebao sve.preneo je nesigurnost na ostale igrace kao virus
hm, ne bih se baš složio
A nije realno da oni crnci prirodno mogu biti onolike životinje.
Kakvi su to treninzi, ishrana i suplementi da su onako skočni, brzi i jaki?
Ovde je musli zdrava hrana, ali šta oni jedu?
ајде бре дубе ниси дебил шта то причаш
Pazi, omašio je dve čiste trice u drugoj, polaganje, i imao dva pogrešna pasa koji su rezultirali njihovim kontrama. Tehnički, sjebao je 12 poena i uneo nesigurnost u ekipu (što je mnogo gore od tih 12 poena). Suštinski, delom zbog toga su se u velikoj meri i odlepili tako brzo. Nisam u fazonu igrali bismo egal ili pobedili bismo da nije njega, ali definitivno bi meč završio malo prihvatljivije po nas. I više bismo ih "namučili".
Oh znaci postoje specificni momenti kad smo izgubili, ja mislio da su nas razbijali 40 minuta jer su jaci za dve klase. Svi ste vi rasni i tilmo.
Sve pohvale za Nedovića
Сантјаго Коровјов, to i ja mislim.i jos posle u drugom poluvremenu kad smo mozda mogli da poboljsamo igru on je nastavio da masi trojke i ubio sve u pojam.normalno da ne bi pobedili ali mogli smo bolje da se drzimo
Izgubili bismo svakako. Samo smo ovako skinuli gaće i rekli "jebite nas". Sve smo sem prve četvrtine odigrali kao pičke. Ali kapiram ja da ne možeš da prihvatiš da je Bogdan zasrao tekmu, ipak je on Grobar.
Traziti specificnog krivca u bilo kom igracu veceras je tako neiskusno i detinjasto, to je sve sto zelim reci.
Nedović je bio tu negdje kao i Bogdan, ali otišao u NBA. Poslije zaboravili na njega, Bogdan postao pojam. Sad opet kad ne znaju šta će, puštaju Nedovića, pa ako uđe uđe.
бомбаш секташ јебени
Važno da dođeš i kenjaš po Simonu i Štimcu kada omaše tricu, iako su igrači koji služe da popune broj i da bleje na terenu i ne budu mnogo u minusu kada se odmaraju glavni igrači, ali da Bogdan ne može da bude kriv jer je odigrao gore nego bilo ko iz naše reprezentacije tokom celog turnira, samo zato što je Grobar.
I još pored svega toga nazoveš Teodosića mutavim Valjevcem.
A kenjao si i po Joviću, na prethodnim tekmama, iako dečko nijednu nije odigrao loše. Nije ni spektakularno, ali daleko od toga da je podbacio negde.
Ti tvrdis, ti tvrdis
Ne traži se krivac za poraz, nego neko ko je dobrim delom kriv što smo igrali kao pičke. I ne bi Bogdanu niko reč rekao da ti nemaš potrebu da sereš po igračima koji nisu prošli kroz Partizan. Primetićeš da sam se prvenstveno tebi obraćao, da vidim gde si sada kada Bogdan igra kao pizda.
Mrs bre u picku materinu licimursku, prodaju neku realnost ovde, a cim bacim tri sranja odmah skoci njih 20 ciganstura i pokazu pravo lice.
Mene necete prevariti.
Jović je kao lajt verzija Markovića. Ako se potrudi, može biti dobar kao Marković, ljudi će ga zavoliti, cjeniće njegovu borbenost i opraštati promašene trojke.
Reme video sam da si editovao post, sto znaci da nisi siguran u svoje reci.
https://streamable.com/irrb
"See you next year in the NBA"
"I hope"