Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. NADAM SE DA NEĆE NIKAD VIŠE BITI U REPREZENTACIJI JER JE GOVNO PA MAKAR ŠTIMAC IGRAO PRVOG CENTRA DO SVOJE PEDESETE GODINE

2. Za koji nam je kurac bobi falio? Izvukli smo mac koga zabole kolko smo pukli u finalu srebro je srebro djordjevic master a kriticari nubovi pozz

3. JEDINO JE BJELICA FALIO

4. FALIO JE KURAC, JER NISMO IMALI ČIM JEBATI AMERE
    SKEČINA

5. Brate, Ameri su prva kategorija, mi smo druga. I između nas ima još jedna kategorija.

Ахахаха! Не, не, они су суперкатегорија, врх врхова, ми смо сада Делаведова, а можда будемо једног дана Лори.

6. Pseto, padaš u mojim očima

7. Ajd' da damo džordanu naše državljanstvo. Slagao bi se sa Štimetom na klupi 100%. Ionako više neće videti ni klupu za Amere.

8. Reci koji bi crtać kadar bio na našu klupu, a tamo jedan do drugog sede muta, neša trauma, džordan, štime, simon, mačvan i birča.

9. Изгледали би као да су испали из неке епизоде Саут Парка.

10. Hahajajajahahah reme, to bi bas saljivo bilo

11. najbolje pivo prave belgijanci i cokolade

Ne razumem kakve čokolade prave pivo.

12. Ne razumem kakve čokolade prave pivo.

Au baš sam se previše ismejao na ovo, mora da se legne jbt :)

13. bobi mije pušil gowno

14. Jebote, nakon prve četvrtine sve ode u kurac. Nema lopte na centra pola sata. Samo se sili šut koji neće, kao što ni Australiju nije htio protiv Srbije. Jbg, vrati se to.
    Ne znam što nisu više igrali na Jokića i Radulju. Poslije Raduljica dobio 4. i jebi ga. Ne može Štimac da igra finale OI, da ga jebeš. 2 puta protiv jebenog Džordana 1na1 i on kao tele ne zna šta će s loptom. I skok jebeni, cijelu utakmicu, skok, skok i skok. Kazins i Džordan im djecu napravili pod košem
    Ali dobro, drugo mjesto, svaka čast. Mogla je malo manja razlika biti, ispod 20 razlike bi bilo prihvatljivije, mnogo je ovo ipak.

15. Bobi je visok, on ne bi ni morao da skače, hehe

16. veoma sam srećan zbog tebe

17. ne piše bane debeli na tiketu

18. бане дебели велики познавалац игре под обручима, честитам од срца

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.