Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Jebalo te finale oi ne zivis od toga samo ozbiljan invalid moze da prica o razlici u finalu sa razlicitim igrackim postavkama sto jasno oglasava tvoje alarmantno da ne kazem nepopravljivo stanje usled prevelike kolicine nubarluka koju imas u sebi i treba te pod hitno hospitalizovati pa mozda i ne budes toliki Noob. Do tada mozes da prihvatis samo da nam svima redom posaftas papundeka jer si nevidjen noob u ril lajfu i nemozes da prismrdis vukajlijasima koji su CAREVI
    Carine
    a
    r
    i
    n
    e

2. nisam forumaški kurton brt, samo nemam gde drugde da diskutujem trenutno o košarci, a diskutuje mi se :(

ali da preformulišem onda, teško mi je da poverujem da nije mogao da nađe dvojicu koji će mu se bolje uklopiti u taktičke zamisli, a da pritom ne narušavaju psihološki sklad ekipe i da ne kenjaju bogdanu kad im uvali kosku.

edit: prosečni, ti nisi car ni u jednom od potencijalnih paralelnih univerzuma. jebiga

3. Hahah nubara nema drushtvo sa kojim bi mogao da prodiskutuje u ril lajfu pa dolazi ovde da nam popuje. Ocigledno imas neki dublji problem koji te tera da noobujes predpostavljam da je prvenstveno zivot u pitanju, teska situacija sa caletom nasilnikom i kevom narkomankom ali to te ne sprecava da nastavis da zivis normalnim zivotom, makar u virtuelnoj formi, sto pokazuje koliko si zapravo jadan lik. Jadnice

4. Sa bjelicom i bez štimca smo završili četvrti u evropi!

5. Prosečna srbendo, s obzirom da ti se nisam ranije obratio, ali ti mi ipak odgovaraš, govori o nedostatku pažnje koju si doživljavao kao klinac i potrebi da sad budeš u centru pažnje, s obzirom da ti je majka kurva, pa je nije mogla da obraća pažnju na tvoj plač jer je morala da puši ciganske kurčeve da bi imala za paštetu i bajat hleb.

Tvoje poistovećivanje sa vukajlijašima, koje savršeno zabole kurac za tebe, govori o društvenoj izopštenosti tokom školskih dana, jer su te druga deca izbegavala i nisu htela da se druže s tobom, s obzirom da ti je ćale, pored toga štoje cigan i oženjen kurvom, priznao da je umeđuvremenu postao derpe, pa sad imaš potrebu da pripadaš nekoj grupi.

A i pride vučeš još par frustracija jer nisi mogao da završiš srednju školu, a i osnovnu si jedva završio, što se da zaključiti na osnovu tvoje nepismenosti.

Je l da da sam te pobedio u tvojoj retardiranoj, neosnovanoj psihoanalizi?

edit: E da, imaš i nedostatak koncetraticije, što je opet posledica nečega, sam izaberi čega. Da se zaključiti jer si izostavio deo gde sam napisao da ''TRENUTNO nemam sa kim da raspravljam o košarci'', što opet znači da si izveo pogrešan zaključak da nemam društvo. Jbg, noob si :(

6. ne'amnadimak
    Prosečna srbendo, s obzirom da ti se nisam ranije obratio, ali ti mi ipak odgovaraš, govori o nedostatku pažnje koju si doživljavao kao klinac i potrebi da sad budeš u centru pažnje, s obzirom da ti je majka kurva, pa je nije mogla da obraća pažnju na tvoj plač jer je morala da puši ciganske kurčeve da bi imala za paštetu i bajat hleb.

Ova prozivka je zazvučala malo gej na početku ali se kasnije dobro razvila

7. haha otac peder plus majka kurva, pretera ga @nemamnadimak :D

8. ali drugi pasus ti je užasan, ovaj sa ćaletom

9. haha nubarski preter zaista ali to je zato što je neiskusan

10. ma znam, slab sam u ovome, nego rekoh, ajd da probam da se igram kad već hoće

11. JEBO VAS MORON PROSEČNI JEL OVO FOTOŠOPIRANO IL ORIĐIĐI SIMONOVO SREBRO SIJA ZLATNIM SJAJEM
    http://image.prntscr.com/image/8de21d28034143769dc5e2e75c0762bc.png

12. ja sam mislio da si ti fotošopirao

13. Nubara se posteno potrudila da napise kilo slova od kojih se podrazumeva da nisam procitao nijedno ne shvatajuci da samo jos vise temelji svoj status i poziciju koja je noob. Ovo je vec otuzhno i zasluzuje BAN
    Ocekujem moderatorski angazman po ovom pitanju u najkracem roku decko je u ambisu i treba mu pomoci

14. ej ej nećemo da pozivamo banove. Mi peremo sami svoj prljav veš, ne?

15. Kakav ban ako ne znaš šta je pisao? Nisi čitao ok?

16. prosečni, ako uzmemo u obzir da si klasični nolajfer, argument da nisi pročitao nikako ne pije vodu. što znači da si ostao bez argumenata i da si se zaglavio u reci govana koja si sam izasrao. što potvrđuje i traženje bana

17. Ne seri ti noobaro sto smes da prozivas samo sa duplog video sam od izijema sta je pisao

18. e, a čak i vukaljijaš par ekselans kakav je dusan1001 piše: ''JEBO VAS MORON PROSEČNI''. a ti se poistovećuješ sa vukajlijašima. tužno

19. sa ovog postera je slika mislim govno je poster http://vukajlija.com/zabava/posteri/761211

20. Ne, ne, jako si lose shvatio netrebas gledati na mene kao neprijatelja ja zelim da ti pomognem ali ipak dizem ruke jer vidim da si ipak prevelik noob da bi doslo do izlecenja.
    Vidim da smatras dusana1001 koji je nasiroko poznat noob za bitnog lika, sve kockice polako dolaze na svoje mesto, nista dalje ne trebas govoriti.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.