Кошаркашки турнир - ОИ Рио 2016

1. Na ovoj listi samo Glintić fali.

2. Јеботе, имамо мученике који играју у Боливији, Ираку, Мароку, Оману.

Ђумара у Тузли лоло.

3. I ja gledam....svuda smo se uhlebili

4. ко су ови силни људи што играју по америци?

5. http://vukajlija.com/forum/teme/70752-kosarkaski-turnir-oi-rio-2016?strana=210#post_3570463

Hahahaha, uradite Tbega i onog malog što je došao u zatvor što ga drži za džep kao njih dvojicu.

6. verovatno ovi što igraju po koledzima
    Čestitam glavni na prinovi

7. рекао бих по годишту да су све неке стипендије.

8. Vid stvarno na listi i ovi što igraju srednjoškolske lige kolko ih ima

9. možda se moglo naći par igrača koji bi bili bolji od štimca birčevića i simonovića ali tim se ne sastavlja tako što upališ program i izlistaš overale i ubaciš 12 igrača sa najvećim overalima pazeći na pozicije. Za to mogu da postoje taktički razlozi, za šta ti neko treba, šta neko može da doprinese tvojoj viziji a šta neko ne, koji igrači donose iste stvari pa se možda nepotrebno preklapaju itd. Takođe postoji i veoma bitan psihološki momenat, prilično je poželjno da postoji određena klasa vodonoša i blažih vodonoša u timu za zdrav duh ekipe. Ne kažem da bi sa Ercegom umesto ne znam, Birčevića, došlo do raspada sistema usled sujeta, ali sigurno je zdravije imati Birčevića skromnog nego čoveka koji bi možda ( kažem možda ne znam lika ) jeo govna jer on je tebra zvezda Galate bio i ovo i ono.

Tim je mnogo više od izađite na teren i pikajte lopte. Oni žive zajedno nedeljama, tu se stvara atmosfera, vajb, što se sve kasnije može osetiti u manjoj ili većoj meri na terenu.

Sve ovo biste možda znali da niste forumaške kurtončine

10. a da ne pričamo o tome koliko potcenjujete birčevića simonovića i štimca i precenjujete te neke njihove potencijalne zamene. Šta vi očekujete od 11 i 12 igrača dobre evropske repke poput Srbije? Oldridža, šta?

11. eh brate, kad se setim kad je Nikola Jestratijević bio 12 igrač juge, to je bio igrač...

12. Erceg ne igra već godinu dana verovatno je i štimac bolji igrač od njega trenutno

13. lupio sam za ercega, ne pratim baš tolko evropsku košarku, ne znam tačno ko su ti kandidati za zamenu ovih prokaženih al erceg bi bio dobar primer da je zdrav npr

14. Brate, poenta je u tome da Štimac i Birčević ničim ne mogu da doprinesu nekoj taktičkoj zamisli. Mislim mogu, u ABA ligi protiv Solnoka npr. Aj ok, timsko jedinstvo i to, sve kul, al isto bi napravio sa dva druga igrača mesto njih. Mi nemamo prvu petorku sastavljenu od zvezda, a kamo li da nam 11. i 12. igrač budu zvezde.

Ne kažem da bismo osvojili sa bilo kojom ekipom, to je, verovatno, neizvodljivo. Ali bismo bili konkurentniji i ne bi se blamirali (možda je teška reč) u finalu OI.

15. Finale OI- kako mocno zvuci
    Ponovi jos par puta

16. pazi, ja nisam želeo da fenderišem, ne kažem ja da je Đorđevićev izbor dobar i u tom smislu u kojem sam ja pričao. Ne znam, ne pratim dovoljno evropsku košarku a i nisam dovoljno stručan da znam neke možda finese koje je Đorđević zamislio a u krajnjem slučaju i da jesam, možda ne vidim jer jbg, njegove su, možda to može da bude i teško da se vidi.

Ono za šta jesam dosta više siguran, to je taj psiho aspekt o kojem sam pričao.

Ono što sam ja hteo priamrno da kažem i zašto kažem da ste forumaški kurtoni, to je zbog samog vašeg koncepta kritike, u fazonu omg ima igrača sa boljim overalima. To je sranje.

17. Sa Amerima samo overal može da upali (u smislu da nas nešto manje nakantaju), e sad, druga priča je to što ima smisla sve što govoriš, pa do Amera možda ne bismo ni stigli da je sastav bio drugačiji.

18. U pravu je Gvozd.

Reci Ercega sad protiv Amera i Bogdana koji mu uvali kosku kao Štimetu velikom. Tačno mogu da zamislim ovakav dijalog nakon što Erceg ne uradi ništa:

BB: Što si debil brt?
    Erceg: Puši kurac pičko funjarska uvaljuješ mi koske i onda dođeš da kenjaš. Mrš.

Efekat, nesloga, prođemo loše na tekmi, igrači oće da kopaju oči jedni drugima.
    ---------------------------------
    Isti scenario sa Štimetom:

BB: Što si debil brt?
    Štime: A jebiga...

Efekat, prođemo loše na tekmi, ali tvitujemo "srebro koje sija kao zlato", na Instagramu BB i Štime kače sliku sa medaljama uz komentar "BFF", svi srećni i zadovoljni.

Pouka: Nije bitno kako igraš basket, bitno je kakav si čovek.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.