Prijava

Ja ne mogu da verujem da sjajma ekipa Arsenala ima ovako slab dan

ahahhah hoće ovaj sa decom da krene, eto mu opomena :)

ARSENAL OSVAJA!

Ahahahahahaha

Najluzerskiji tim u Engleskoj gubi ubedljivo na svom stadionu od drugog najluzerskijeg tima u Engleskoj. Mnogo vode će proći Temzom i Mersijem pre nego što ova dva tima budu blizu titule. NEKI OD MANČESTERA OSVAJA VEROVATNO JEDNINSTVO ALI NISAM SIGURAN.

polako, deca su to, sve će to doći na svoje kad se vrati Merte i Cazorla.

Hahahah Arsenal. Šta reći.

pre bih rekao jedinstvo.
oni drugi mi nisu ni za kurac.najjadnija ekipa mi je siti.ko na silu da igraju.

AUUU...MANE :) Lep fudbal majke mi :)

IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO PO BOD
IDEMO PO BOD!!!

kupi pravog spica vengeruu

ima dosta talenta u sredini, odbrana ce biti okej kad se vrati kosilini i gabrijel (relativno okej). greota sto nema ko da daje golove. da se ja pitam, posto bas pratim i razumijem se u to, ja bih stavio sanceza da igra centarfora, posto nece venger da kupi spica. eno i agero je sicusan pa je ubica, a ovaj nije puno gori

A li Venger jebote. Kapiram ja da su valjda otplaćivali novi stadion i da nisu mogli da troše mnogo novca u odnosu na druge klubove, ali koliko je on sezona proćerdao sa timovima koji ne mogu da prdnu pošteno. Sad kad su valjda stadion regulisali, on i dalje ima zmiju u džepu, e pa eto ti kurac Arsene.

Već zamišljam on i kazorla npr. u napadu Arse i Mertezaker im centrira sa svoje polovine, to bi baš bilo dobro.

Pa nije Arsenal nikad bio tipicni engleski klub dje se lopte ispaljuju na centarfora pa sta ovaj uradi, kao Liverpulovi i Mancesterovi. Kazorla bas dobro dupe ima, to sam danas primijetio.

Kazorla bas dobro dupe ima

ahahhahahaha cek jel si realan

Arsenal je i ove sezone isti kao i prethodnih 5 godina. Jedna iznadprosečna nešampionska ekipa.

Svaki igrač koji je došao u Arsenal je u prvoj sezoni bio najbolji i sledećih sezona u blagom padu. To je do mentaliteta kluba i trenera. Svaki igrač nakon 3 sezone se uklopi u sivilo. Očekujem da Aleksis postane dio tog sivila, iako je tvrdoglav ko bizgov. Al kako da se bori kad čovek sjebe nogu na kopa amerika, Venger mu predloži da odmori početak sezone on odbije i igra prijateljske i dođe na otvarnje sezone, dok Košćelni drka ajfon na tribinama a Ozil i Žiru mažu sisate manekenke na Honoluluu. I sva ta motivacija je toliko lažna kao kad Ana Ivanović nakon dobrog poena uzvinke "AJDEEEE" pa posle toga odradi duplu servirs grešku. Jednostavno mentalitet ekipe i zajedništvo je go kurac i zbog toga neće ništa uraditi. 4to mesto i bog te veselio.

Paje nije starter ali nema veze za koji minut počinje brutalno jebanje Čelsija od strane Ajua i brata Kerola.

A titulu po meni osvaja Junajted pre svega zbog tog mentaliteta Murinja. Zna kako da motiviše ekipu, kupi prava pojačanja i za jednu sezonu stigne do cilja to jest titule. Tako je uvek kod njega, mada mu je uvek problem da sledeće sezone ponovi to isto, ali u prvoj (tj ovoj sezoni) će dokazati svu snagu. Još ne igraju LŠ pa će opušteno da se fokusiraju na prvenstvo

Siti po igračima jednostavno ne može da se uklopi u Gvardiolinu viziju i jednostanvo mi se poklapa ekipa i trener i teško da će se boriti za bilo šta osim LŠ.

Čelzi mi je nepoznanica, znamo da ova ekipa može da bude prva ili deseta, sad je ptianje kako će se Konte snaći ali im dajem veće šanse nego li Sitiju

Liverpul će biti ložana kakav je i Klop i ta neka euforija može trajati dosta dugo dok ih ne sasječe neka 2,3 kola bez pobede.

Totenhem može svašta, jer ostala ekipa na okupu, iskusniji su za jednu godinu, al će im biti mnogo teže nego prošle sezone jer ostale konkurentske ekipe su bolje za klasu.
Moja predviđanja

1.Junajted
2. Čelzi
3. Liverpul
4. Arsenal
5. Totenhem
6. Siti
Jednostavno nekome se neće poklopiti kockice a ja mislim da je to Siti i Pep.

Ako stvarno dodje Boni u Arsenal to bi bilo super, on je zver