Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
jel ukakio prvi gol bravo?ukljucio sam se u 56om minutu.taman kada je poceo da dribla ljude u svom sesnestercu.
Naravno da jeste.
zemo detaljnije.ne previse,al tipa prosla mu krzo ruke,pao i usla,itd
hvala
Šutnuo zlatan sa 15-ak metara na gotovo prazan gol, dva igrača na gol liniji, a bravo negde na poziciji levog beka. :)
Dobro, ne baš na poziciji beka, ali... Visoka lopta, bravo hvata zamalo na 10-ak metara od gola i spušta zlatanu na nogu, solidna asistencija.
Imaš na YT već.
hahahah
kakav cigan
kapiram da ne igra fudbal,duvao bi lepak na periferiji santijaga
sto sk ne prenosi nista u 4? Arsenal sautempton ce biti dobro garant, prenose spance neke a na 2 jebeni fulam birmingem.
SK4 Arsenal
SK5 Totenhem
SK6 West Hem
Dovoljno, štaš više.
Sad, ako imaš samo sk1 i sk2, jbg :)
iju,koliko ima tih sport klubova.
u moje vreme ih bilo 3-4 i neki dodatni koji nisam racunao.ako se dobro secam,neki golf cepali po ceo dan.sve u svemu,bio toliko bitan da se i ne secam.
vest hem 1
midlzbro 3+
rizik totinhem 2
arsenal 3 +
uzmite pare,pa da idete dgra.mozda i da prcate.
nema na cemu
Au kakvo poluvreme. Antonio i Paje bogotac držali čas fudbala ali džaba kad je tu balvančina Kolins, poslati ga u Zaovine da cepa trupce. Šmekerska završnica Dinija kod drugog gola Votforda.
nemam snage da gledam tekmu.prakticno krepavam.
i pomislio sam da debil kolins moze da sjebe dosta.
sve u svemu,tiket se dobro odvija.sto implicira da nece doci.
https://www.facebook.com/engleskifudbal/photos/a.547064782054527.1073741830.545926202168385/1111191278975205/?type=3&theater
jebe votford,ne staje
Е, да. Клубови из Ливерпула се баш бахате.
https://i.imgur.com/up2lwbf.jpg
Daj jbt a kerol 40 miliona benteke 40 miliona lane jovanovic je fazon 20 miliona, pa aleni i ostala bagra koju je dovodio daglis, pa rodzers, a sve sa ocajnim rezultatima nemoj te price
Vest Hemovi odbrana i golman ko Zvezdini. Nema od ovog ništa vratite klub na Apton Park.
A da srušen je, zaboravio sam.
Које приче, ово је чисто коментар на овај прелазни рок, лоше си схватио, мада морам признати да изгледа као да сад ту нешто негирам Ливерпулову сулуду трансфер политику.
votford odlucio da se posere po vest hemu.bukvalno.
jovanovic nije bio ni 10 milja
A cek kako minus, nije doveo nikoga klop?